HABERLER

14.05.2015

DERNEKLER

Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba Anısına Yapılan Heykel ve Parkın Açılışı Yapıldı

Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği tarafından İzmir Bornova Büyük Park bünyesinde, Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın anısına yapılan heykel ve engelliler için tasarlanmış parkın açılışına; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği başkanı Abüldkadir Alkışer, heykel ve park salıncaklarının tasarımcısı Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği ikinci başkanı Mahir Kaplan, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Beşiktaşlı katıldı.
 
Açılışta bir konuşma yapan İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullandı:
 
“Beşiktaşlılar olarak en çok değer verdiğimiz şey insana saygıdır. Engelli kardeşlerimiz bizim birer parçamızdır. Onlara yapılacak her türlü katkı kurumumuz tarafından desteklenmektedir. Burada Beşiktaşlılar olarak hem burada engelli kardeşlerimiz için yapılan salıncakların teslim törenini gerçekleştirdik hem de çok değerli rahmetli Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın burada yapılmış olan heykelinin açılışını yaptık. İnşallah hayırlısı olur. Camiaları değerli kılan o camiayı temsil edenlerdir. Rahmetli Onursal Başkanımız Süleyman Seba, her zaman temiz futbolun önemini belirtmiş ve bu çerçevede yaşam biçimi ile çalışma prensiplerini uygulamıştır. Biz Süleyman Seba'nın bizim Onursal Başkanımız olmasından onur ve gurur duyuyoruz. Kendisine camiamımızın çok borcu vardır. Ona borcumuzu başarıyla ve çok çalışarak ödemeye çalışacağız.”
 
Etkinliğin sonunda İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, dernek üyeleri ve Beşiktaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.