HABERLER

19.01.2015

GÜNCEL HABERLER

Mete Vardar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, Sunis Grup Kumköy Beach’te düzenlenen öğle yemeği organizasyonunda Beşiktaşımızı takip eden basın mensuplarıyla buluştu.
 
Etknilikte BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Vardar, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdi ve şunları söyledi:
 
“Güzel bir gün. Futbol A takımından sorumlu olmamın yanı sıra turizmci bir kimliğim de var. Antalya turizm potansiyeli yüksek bir bölge. Dostlarımız, Sunis Grup Kumköy Beach bizi ağırlamak istedi. Basındaki arkadaşlarımız da ailenin bir ferdi. Brunch yapalım dedik. Hava da gayet güzel. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İklim güzel. Çarşamba günü Adana Demirspor ile bir maçımız var. Maç için Adana’ya gidip döneceğiz. 25’ine kadar kamp çalışmalarına devam edip Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya hareket edeceğiz. O güne kadar sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımız bu inanmışlıkla çalışmalarını sürdürüyor. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda Gençlerbirliği maçının önemi büyük.”
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu