HABERLER

07.01.2015

VOLEYBOL

Meftun Eren: 'İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz'

Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, ikinci yarı hazırlıkları ve Cumartesi(10 Ocak) günü oynayacağımız Şahinbey Bld. maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz'
Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, ikinci yarı hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, "Lige verilen arayı iyi değerlendirdik ve dinlenme fırsatı bulduk. Ekibimizde yeni bir transferimiz veya sakat oyuncumuz yok. Tam kadro halinde çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısını Şahinbey Bld. deplasmanında oynayacağımız karşılaşma ile açıyoruz. Bu maçı, tıpkı ilk yarıda oynadığımız maç gibi kazanmak istiyoruz. Hedefimiz, bu maçı da kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak" ifadelerini kullandı.

'Hedefimiz üst sıralara tırmanmak'
Siyah-beyazlılarımızın hedeflerinden de bahseden Meftun Eren, "Ligin ilk yarısında iyi bir performans sergiledik. İyi maçlar oynadık ve güzel galibiyetler aldık. Ligde 16 puan ile 8. sırada bulunuyoruz. 5 galibiyet 6 mağlubiyetimiz var. Ligin ikinci yarısında galibiyet sayımızı artırarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.