HABERLER

31.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Basın Mensuplarına Yeni Yıl Kutlaması

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaşımızı takip eden basın mensuplarının yeni yılını kutladı.
 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen etkinlikte; Çebi, Albayrak ve Vardar basın mensuplarıyla sohbet edip fikir alışverişinde bulundular.
 
İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, kutlamada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
 
“Bizimle birlikte bir seneyi geride bıraktınız. Şu anda da karda kışta burada bizimlesiniz. Kamuoyuna verdiğiniz güzel mesajlar, Beşiktaşımıza yapmış olduğunuz katkılar için camiam ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Yeni yılda sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.”
 
İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, 2015 yılında özlediğimiz şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini dile getirerek, “Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar, futbol takımımızdaki arkadaşlığın ve dostluğun üst düzeye çıkmasında büyük katkılarda bulundular. Onlara emekleri için teşekkür ediyorum. İyi bir ortam yakaladık, huzur içindeyiz. 2015 yılının sağlık, huzur, mutluluk ve bereket içinde geçmesini diliyorum. Umarım özlediğimiz şampiyonluğu 2015 yılında yaşarız” diye konuştu.
 
Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, basın mensuplarının da Beşiktaş ailesinin bir parçası olduklarını belirterek; “Biz bir aileyiz, sizler de bu ailenin üyesisiniz. Takımımıza emek veren tüm personelimiz gibi sizlerin de emekleri var. Yeni yılın tüm Türkiye ve Beşiktaş camiası için hayırlı bir şekilde geçmesini diliyorum. İnşallah yeni yılda tüm branşlarda şampiyonluklar elde ederiz. Pazar günü de derbiyi kazanıp yeni yıla güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Basın mensupları adına bir konuşma gerçekleştiren gazeteci Fatih Doğan da Yönetim Kurulu Üyelerimizin yeni yılını kutladı ve medya ilişkilerinde atılan pozitif adımlar nedeniyle emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu