HABERLER

23.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Lukoil Card'ın Tanıtım Toplantısı Yapıldı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen Beşiktaş Lukoil Card’ın tanıtım toplantısı Başkanımız Fikret Orman, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Lukoil Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

FİKRET ORMAN: HEM TARAFTARLARIMIZ HEM BEŞİKTAŞ HEM DE LUKOİL ÖNEMLİ KAZANÇLAR SAĞLAYACAK

Toplantının başlangıcında açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
"Hepiniz bugünkü tanıtımımıza hoşgeldiniz. Beşiktaş Ailesi olarak Lukoil ile yepyeni bir anlaşma imzalıyoruz. Televizyon reklamlarında ilk lansmanı görmüşsünüzdür. Hem kulubümüze hem taraftarlarımıza çeşitli avantajlar sunan önemli bir anlaşma. Bugün bunu sizlerle ve tüm Beşiktaş camiası ile paylaşmaktan gurur duyduğumu söylemek istiyorum.

Beşiktaş, enerji lideri olan Lukoil ile yapılan bu anlaşma ile hem iş birliği yaptığımız Lukoil şirketine hem taraftarlarımıza hem de Beşiktaş'a önemli kazançlar sağlayacağına inanıyorum.

Taraftarımız Beşiktaş Lukoil Card kullanarak hem indirim kazanacak hem de kulübümüz bu anlaşmadan ciddi bir gelir elde etmiş olacak. Şu andaki gidiş trendi ile bakacak olursak, bu sene herhalde 3 milyonun üzerinde gelir sağlayacağız. Bu kartı kullanan taraftarlarımız da pazarda aldıkları fiyattan indirimli olarak yararlanacakları için açıkcası Beşiktaş Ailesi, Beşiktaş camiası olarak taraftarlarımız ile beraber hepimizin kazanacağı bir anlaşma yapmış olacağız.

Anlaşmanın Lukoil ve Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum.
Tüm taraftarlarımızdan da Beşiktaş Lukoil Card elde ederek kulübümüze katkı sağlamalarını bekliyorum."

ALEXANDER TERLETSKIY: BU BAŞARIYI BEŞİKTAŞ İLE YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ
Başkanımız Fikret Orman'ın ardından Lukoil Türkiye CEO'su Alexander Terletskiy, açıklamalarda bulundu. Terletskiy, şunları söyledi:
"Dostlarım hepiniz hoş geldiniz. Sizleri görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Yürüttüğümüz projeler içinde en başarılılarından birisi, Lukoil ile Beşiktaş Kulübü arasındaki bu anlaşma.

Sayın Başkan biraz önce belirtti; bu proje Lukoil ve Beşiktaş Kulübünün müştereken oluşturduğu taraftar kartı projesidir. Türkiye'de 400'den fazla Lukoil istasyonunda taraftarlar kartı kullanarak hem önemli bir indirim elde edecek hem de Beşiktaş Kulübüne de yüzde 2 oranında bir gelir kaynağı teşkil edecek.

Projenin ilk sonuçlarını elde ettik. Hali hazırda 100 binden fazla kart sahiplerine ulaştırılmış durumda. Bu başarıyı Beşiktaş Kulübü ile yürekten paylaşıyoruz.

İnanıyorum ki bu proje, içinde yer alan tüm paydaşlara muazzam faydalar sağlayacak. Öncelikle taraftarlar arasında bir tasarruf imkanı olacak, ikincisi kulübe ek destek sağlamış olacak, Lukoil olarak biz de her bakımdan kazançlı olacağız. Türkiye'nin en büyük camialarından ve Avrupa'nın en saygın kulüplerinden birisinin içinde yer alma faydası sağlayacağız.

Lukoil olarak 35'ten fazla ülkede perakende sektöründe çalışıyoruz. Türkiye, bu tür ortaklık ilişkileri kurduğumuz ilk ülke ve bunu başka ülkelerde de yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Beşiktaş Kulübü ile müştereken başlattığımız projeye ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim."

FİKRET ORMAN, BEŞİKTAŞ LUKOIL CARD'INI ALDI
Başkanımız Fikret Orman, tanıtım toplantısında Beşiktaş Lukoil Card'ını aldı ve tüm taraftarlarımıza da bu kartlardan almalarını tavsiye etti.

ORMAN VE TERLETSKIY, BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI
Başkanımız Fikret Orman ve Lukoil Türkiye CEO'su Alexander Terletskiy açıklamların ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Alexander Terletskiy, kulübümüze sponsor olma konusuyla ilgili soru üzerine, "Biz bu hususta Fikret Bey ile görüştük. İlk aşamada 'bu taraftar kartı projesi ile başlayalım' dedik. Bu ik adımı atmak bizim için çok önemliydi ki şu anda bu adımı attık. Tabii ki her türlü partnerliğe ve işbirliğine açığız. Bu, kulübün sponsorluğu ile olabilir tabii ki. Kulüp açısından ve bizim şirketimiz açısından büyük fayda sağlayacaktır. Bu sezon gidişata bakmak istiyoruz. Ona göre önümüzdeki sezon durumu değerlendireceğiz. Şu anda büyük bir memnuniyet duymaktayız. Çok rahat bir başlangıç yapabildik. Sayın başkanın şahsi katkıları ve destekleri sayesinde gazetelerde, televizyonda ve sosyal medyada bu programa güzel yer aldı. Bir sonraki aşamaya da rahatlıkla geçiş yapabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

FİKRET ORMAN: BASKETBOL VE DİĞER SPOR DALLARI İÇİN KOMPLEKS YAPMAK NİYETİNDEYİZ
Başkanımız Fikret Orman, yeni sponsorluk çalışmaları ve yeni projeler ile ilgili bir soru üzerine şöyle konuştu:
"Çok çalışıyoruz ve artık Vodafone Arena'nın sonuna doğru geliyoruz. İnşaatın bitmesi ile beraber Beşiktaş'ın futbolla alakalı en önemli yatırımını gerçekleştirmiş olacağız. Bir adım ileri gidip basketbol ve diğer spor dallarıyla ilgili önemli bir kompleks yapma niyetimiz var. Çalışmalarına başladık. Projeler üzerinde çalışıyoruz, bunu yapmak istiyoruz. Yapacağımız kompleksin isim hakkı ve basketbol takımımızın bundan sonraki süreçte sponsorlukları da dahil olmak üzere bazı çalışmalarımız var. Fakat bizim için önemli olan işbirliği yapmış olduğumuz bütün partnerlerimizin, bütün şirketlerin kazançlı olduğu ve memnun olduğu bir ilişki ağını götürmek istiyoruz. Vodafone'un, Beşiktaş ile yaptığı anlaşma hem Türkiye'de hem dünyada önemli bir anlaşma. Vodafone şirketi de gayet memnun ve kazançlı çıktılar. Beko ve Kalde de aynı şekilde. Basketbolda İntegral ve şimdi de Lukoil aynı şekilde memnunlar. "

FİKRET ORMAN: SPONSORLARIMIZI MEMNUN ETMEMİZ LAZIM
"Sponsorlarımızı mutlu etmemiz lazım. Bunun süretlilik arz etmesi lazım. Lansmanın üzerine devam edilmesi ve yeni şeyler yapılması lazım ki güncelliğini kaybetmesin. Bizim açımızıdan sponsorluk anlaşması imzayı attığımız an başlayan bir şey ve bunu yenileme çabısındayız. Burada ne kadar başarılı olursak o kadar çok sponsorun geleceğini düşünüyorum."
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu