HABERLER

13.12.2014

BASKETBOL

Esra Erden Atacan: “Beşiktaş Formasını Giymek Beni Gururlandırıyor”

Basketbolcumuz Esra Erden Atacan, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Kadın Basketbol Takımımız’ın başarılı ismi Esra Erden Atacan, hafta sonu oynanacak derbi mücadelesi öncesinde internet sitemize özel açıklamalarda bulundu. Esra Erden Atacan şöyle konuştu;
 
“Beşiktaş Formasını Giymek Beni Gururlandırıyor”
“Beşiktaş’ın bende yeri  çok ayrı tekrar geri gelmek beni çok heyecanlandırdı. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu takımın bir parçası olmak, bu formayı tekrar giymek beni çok gururlandırıyor.”

“Takım Arkadaşlarımı Çok Seviyorum”
“Takım arkadaşlarımı çok seviyorum, çok iyi niyetli insanlardan oluşan bir ekibiz herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Çok yetenekli genç oyuncularımız var. Şuan onlara çok oynama fırsatı gelmiyor ama biraz daha sabretmeleri gerekiyor. Onlara da fırsat geldiğinde ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bence gelecekte de hepsi çok iyi yerlerde olacaklar.”
 
“Takım Performansı Çok İyi Durumda”
“Takımın  performansı çok iyi durumda, bunu da en son oynadığımız maçta gösterdik. Birbirine inanan bir takımız, doğru şeyleri yaptığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok.”

“Taraftarımızın Desteği Bize Güç Veriyor”
“Taraftarlarımızın desteklerini hissediyorum ve bu beni maçlarda daha da çok motive ediyor. Onların sevgisini kazandıysam ne mutlu bana. Takımımıza inansınlar ve bizlere daha çok destek versinler, onların desteği bize güç veriyor.”
 
“EuroCup’ı Kazanmak İstiyorum”
“Takım olarak hedeflerimizden biri ligi ilk 5 içinde bitirmek ve EuroCup’ı ülkemize getirmek. Benimde kariyer olarak ilk hedefim bu sene Beşiktaş forması altında EuroCup’ı kazanmak.”
 
“Derbiyi Kazanacağımıza İnanıyorum”
“Derbi maçları büyük kulüpler için her zaman büyük önem taşır. Bu yüzden bu tür büyük maçlara daha farklı motive oluyoruz. Takım olarak bunun bilincindeyiz ve ben Fenerbahçe’yi yeneceğimize inanıyorum.”
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı