HABERLER

11.12.2014

BASKETBOL

Kadın Basketbol Takımımız Yemekte Buluştu

Eurocup D Grubu’nda aldığı galibiyetle liderliğe yükselen Kadın Basketbol Takımımız, başarısını maçtan sonra düzenlenen yemekte kutladı.

Tahtasaray’da düzenlenen galibiyet yemeğine Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ, Kadın Basketbol Takımı Teknik ekibimiz ve tüm oyuncularımız katıldı.

Galibiyetten dolayı mutluluğunu belirten Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, ‘’Takımın durumunu çok iyi buluyorum. Kızlarımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Çok güzel bir oyun sergilediler. Hep beraber bu galibiyeti kutluyoruz. Biz her zaman kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kızlarımız, Fenerbahçe maçında da galibiyet için sahaya çıkacaklar. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Kazanmak için oynayacağız" dedi.

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten başarılı oyuncumuz Esra Erden Atacan, ‘’Öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir galibiyet aldık. Fark averajı bizim için çok önemliydi. Çok iyi mücadele ettik. Şuan da galibiyeti kutluyoruz. Önümüzdeki maçlar bizim için çok önemli. Hafta sonu derbi maçımız var. Taraftarlarımızın bugünki destekleri bizim için çok önemliydi. Derbi maçları her zaman önemlidir. Bence çok güzel bir maç olacak. Arkadaşlarıma çok güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.