HABERLER

26.11.2014

VOLEYBOL

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin En Skorer Oyuncusu Niels Klapwijk’den Açıklamalar

Erkek Voleybol Takımımız'da gösterdiği performansla dikkat çeken Niels Klapwijk internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon İtalyan ekibi Porto Robur Costa Ravenna'da oynayan ve sezon başı takımımıza katılarak sergilediği performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Hollandalı oyuncumuz Niels Klapwijk 160 sayı ile ligin en skorer oyuncusu konumunda.

'Burayı seviyorum'
Takımımızda oldukça mutlu olduğunu belirten Niels Klapwijk, "Transfer olduğum ilk zamanlarda hem ülkeye hem de lige alışmakta biraz zorlanmıştım ancak şu an tam anlamıyla alıştığımı söyleyebilirim. Herhangi bir sorun yok ve her şey yolunda. Burayı seviyorum ve mutluyum" ifadelerini kullandı.

'Takıma katkı verebiliyorsam bu güzel bir şey'
7 haftası geride kalan ligde 160 sayı ile ligin en skorer oyuncusu konumunda olan Hollandalı oyuncumuz Niels Klapwijk bu konuyla ilgili olarak, "Bireysel olarak benim için güzel bir şey ama bence çok önemli bir şey değil.  Takım olarak iyi bir ritim yakaladık ve daha da önemlisi iyi oynuyoruz. Asıl önemli olan bu bence. Ben de takımımıza sayılarımla katkı verebiliyorsam bu çok güzel bir şey demektir. Takım olarak performansımızı sezon boyunca bu şekilde devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

'Derbiyi evimizde oynamak avantaj'
Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin 8. haftasında oynayacağımız Fenerbahçe derbisi ile ilgili de konuşan Niels Klapwijk, "Zorlu bir takıma karşı zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz ve bunun bizim için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum zira evimizde hiç maç kaybetmedik. Taraftarımızın da desteği ile hafta sonu tıpkı diğer maçlarda olduğu gibi elimizden geleni yapacağız" dedi.
'Daha çok ve daha istekli çalışırak başarılı olabiliriz'
Erkek Voleybol Takımımız'ın genel durumunu da yorumlayan Hollandalı oyuncumuz şu şekilde konuştu:
"Şu ana dek kazanmamız gereken bütün hedef maçlarımızı kazandık ve rahat bir pozisyonda yer alıyoruz. Zor zamanlarımız da olacaktır çünkü hedef diye nitelendirdiğimiz maçların çoğunu evmizde kazandık. Ligin ikinci yarısında bu maçları deplasmanda oynayacağız. Daha çok ve daha istekli çalışırak başarılı olabiliriz."