HABERLER

24.06.2014

SPOR OKULLARI

BJK Fleetcorp Basketbol Okulları Yaz Kampı Sona Erdi

BJK Fleetcorp Basketbol Okullarımızın Çanakkale’de düzenlediği yaz kampı sona erdi.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde gerçekleşen gelişim kampında antrenmanlar, turnuva maçları, görsel eğitimler ve çeşitli aktivitelerle 6 gün geçiren öğrencilerimize, Spor Psikoloğu Ömer Ateş tarafından eğitimler verildi. Kampın son günü Çanakkale Şehitliği'ni de ziyaret eden öğrencilerimiz eğlenceli günler geçirdi.
 
BJK Fleetcorp Basketbol Okulları Teknik Koordinatörümüz Dağhan Pulluk, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Feyzi Uğur'a teşekkür plaketi taktim etti. Ayrıca törene, BESYO Müdürü Prof. Dr.Dinçay Köksal, Ardes Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Akın Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
BJK Basketbol Okulları sponsorumuz Fleetcorp, en güzel kamp fotoğrafı çekilen oyuncularımıza forma ve Kartal Yuvası’ndan kullanılmak üzere hediye çekleri dağıttı.
Kış Kampında Kızılay'ın belirlediği 7 öğrenciye burs veren BJK Fleetcorp Basketbol Okulları Koordinatörlüğümüz, Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Sancaktepe Belediyesi ile ortak çalışma yapılarak, maddi imkanı olmayan, okullarında başarılı üç öğrenciyi ücretsiz olarak kampımıza dahil etti.