HABERLER

08.06.2014

SPOR OKULLARI

BJK Fleetcorp Basketbol Spor Okulları Kış Dönemi Sona Erdi

BJK Fleetcorp Basketbol Spor Okullarımızın kış dönemi faaliyetleri düzenlenen etkinlikle sona erdi.

Beşiltaş İntegral Arena’da düzenlenen törene; Taraftarlar ve Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ, Basketbol Altyapı Sorumlumuz Cengiz Üçyürek, Basketbol Spor Okulları Sorumlularımız ve FleetCorp Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer katıldı.
 
Taraftarlar ve Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse tarafından Basketbol Spor Okulları sponsorumuz FleetCorp Ticari Direktörü Ali Kemal Uluer’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.              
 
Etkinlikte spor okullarımız, düzenlenen mini turnuvada mücadele etti. Yapılan çeşitli faaliyetlerin ardından kış dönemi eğitimini tamamlayan öğrencilerimize sertifika ve madalyaları takdim edildi.
 
Tören sonunda internet sitemize açıklamalarda bulunan Taraftarlar ve Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, “Yavrularımız yarınların sporcuları olacaklar. Beşiktaşımıza ve Türk sporuna katkı yapacaklar. Yarının sporcularına başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.