HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:67 Galatasaray:81

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray’a 81-67 mağlup oldu.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynana mücadeleye takımımız; Kaan Dalay, Bülent Yılmaz, Aytaç Ercan, Yasemin Güler ve Vahid Gholamazad beşiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız maça hızlı başladı. Bülent ve Kaan ile etkili olan ekibimiz, skoru 6-4’e getirdi. Pota altında Bülent’in etkili oyunuyla skor üreten ekibimiz, farkı 8 sayıya çıkardı. Savunmada disiplinli bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, birinci periyotu 20-18 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci periyota Aytaç’ın sayısıyla başladı. Savunmada disiplinli bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Deniz ile iki faul atışı kullanan ekibimiz, skoru 25-24’e getirdi. Rakibin hızlı hücumlarına engel olamayan ekibimiz, rakip sayılara engel olamadı. Çekişmeli geçen son dakikalarda Mehmet ile sayılar üreten siyah-beyazlılarımız, ikinci periyodu 24-18, ilk yarıyı 42-40 geride tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya Kaan Dalay, Mehmet Çetingöz, Aytaç Ercan, Yasemin Güler ve Vahid Gholamazad beşiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya tempolu başladı. Aytaç ile oyun kuran ekibimiz, hücumda Kaan ile sayı üretmeye devam etti. Pota altında Bülent ile etkili savunma yapan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Periyodun sonlarına gelinirken ekibimiz, hücumda sayı üretmekte zorlandı ve üçüncü periyotu 19-11 geride tamamladı(51-61).
 
Ekibimiz, dördüncü periyoda tutuk başladı. Ataklardan eli boş dönen ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı. Savunmada etkili olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Mehmet ile sayı üreten ekibimiz, farkı 12’ye indiren sayıyı kaydetti. Son 3 dakikaya girilirken ekibimiz, skorun 71-60’a gelmesine engel olamadı. Vahid ile 2 faul atışı kullanan ekibimiz, 1 atışta başarılı olamadı. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, salondan 81-67 mağlup ayrıldı.