HABERLER

15.03.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Korkuteli Gençlik:1

Erkek Voleybol Takımımız, 21.hafta mücadelesinde Korkuteli Gençlik’i 3-1 mağlup etti.

Takımımız, Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücedeleye; Rıfat Erden Çevikel, Demirhan Durul, Vasili Kurdziuk, Mithat Uykan, İzzet Ünver ve Mustafa Alkan altısıyla başladı.
 
Ekibimiz, mücadeleye Mithat’ın sayısıyla başladı. Karşılıklı sayılarla geçen ilk sette siyah-beyazlılarımız, bloklarda başarılı olamadı. Oyuna tutuk başlayan ekibimiz, birinci tekbik molayı 8-6 geride tamamladı. Moladan sonra İzzet ile sayılar üreten ekibimiz farkı 1 sayıya kadar indirdi. Servislerde fileye takılan ekibimiz, sayı üretmekte zorlandı ve ikinci teknik molayı 16-14 geride tamamladı. Toparlanan siyah-beyazlılarımız, İzzet ile sayılar üretmeye devam etti. Demirhan ve Mithat ile bloklarda başarılı olan ekibimiz, skoru 22-17’ye getirdi. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede bloklarda başarılı olamayan takımımız, seti 29-27 geride tamamladı. (0-1)
 
İkinci sete ekibimiz etkili başladı. Peş peşe sayılar bulan siyah-beyazlılarımız, skoru 3-0’a getirdi. Bloklarda başarılı bir oyun sergileyen ekibimiz rakibin farkı eritmesine engel oldu (5-1). Servislerde başarılı olan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-1 önde tamamladı. Moladan sonra etkili oyununu devam ettiren ekibimiz, bloklarla rakibin sayı üretmesine engel oldu. Rakibin hatalarını iyi değerlendiren ekibimiz, bulduğu sayılarla ikinci teknik molayı 16-8 önde tamamladı. Ekibimiz, bulduğu sayılarla rakibin aradaki farkı kapatmasına engel oldu (21-12). Siyah-beyazlılarımız, Demirhan ve Mithat ile bloklarda başarılı bir oyun sergilemeye devam etti. Tayfun ile sayı üretmeye devam eden ekibimiz, ikinci seti 25-17 önde tamamladı. (1-1)
 
Üçüncü setin başında iki takımda sayı bulmakta zorlandı. Bloklarda başarılı olan ekibimiz, skoru 5-4’e getirdi. Gökhan ve Tayfun ile sayılar üretmeye devam eden siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-4 önde tamamladı. Demirhan ve Vasili ile sayılar üretmeye devam eden ekibimiz, skoru 12-8’e getirdi. Gökhan ile bloklarda başarılı bilr oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molayı 16-13 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede ekibimiz, rakibin farkı eritmesine engel olamadı. Vasili ile sayı üreten ekibimiz skoru 21-18’e getirdi. Toparlanan ekibimiz, peş peşe bulduğu sayılarla üçüncü seti 25-20 önde tamamladı. (2-1)
 
Ekibimiz, dördüncü sete etkili başladı. Peş peşe sayılar bulan ekibimiz, skoru 4-0’a getirdi. Tayfun ve Mahir ile bloklarda başarılı olan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Moladan sonra Vasili ve Demirhan ile sayılar üreten ekibimiz, skoru 13-12’ye getirdi. Bloklarda başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, rakibin skora ortak olmasına engel olamadı. Rakibin hatasını değerdiren ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla başlayan son bölümde siyah-beyazlılarımız, skoru 19-17’ye getirdi. Vasili ile sayılar üreten ekibimiz, rakibin farkı eritmesine engel oldu. Son sette üstünlüğü elinden bırakmayan takımımız, seti 25-20, mücadeleyi 3-1 kazandı.