HABERLER

05.03.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:0 Galatasaray Daikin:3

Bayan Voleybol Takımımız, ligin 19. hafta erteleme maçında Galatasaray Daikin’e 3-0 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Marina Tumas, Seda Uslu Eryüz, Gabriela Koeva, Dicle Nur Babat, Selime İlyasoğlu, Paula Yamila Nizetich ve Ayça Naz İhtiyaroğlu(L) ilk altısıyla başladı.
 
İlk sete hızlı başlayan takımımız, arka arkaya aldığı sayılarla ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra bloklarda sıkıntılı anlar yaşayan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-13 geride girdi. Karşılıklı kazanılan sayılarla devam eden sette öne geçme şanslarını değerlendiremeyen takımımız, bu seti 25-21 kaybetti(0-1).
 
Karşılıklı kazanılan sayılarla başlayan ikinci sette ilk teknik molaya takımımız, 8-6 geride girdi. Bu çeyrekte fazla varlık gösteremeyen siyah-beyazlılarımız, bu bölümü 25-16 geride tamamladı(0-2).
 
Üçüncü sete manşetlerde yaşadığı sorunlarla başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Moladan sonra Selime ve Ceyda ile hücumda etkili olan siyah-beyazlılarımız, aynı performansı savunmada gösteremedi ve ikinci teknik molaya 16-9 geride girdi. Takımımız, bu seti 25-12 karşılaşmayı da 3-0 kaybetti.