HABERLER

04.03.2014

BASKETBOL

Avantajlı Bir Skorla Galip Gelmek İstiyoruz

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Nizhny Novgorod karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

EuroCup Son 16 Turu ilk maçında bu akşam Nizhny Novgorod ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Ahmet Kandemir şöyle konuştu;

Evimizde Kazanmak İstiyoruz

“Kadro yapımız itibariyle iki tane önemli gruptan çıkarak iyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Şimdi rakibimiz Rusya temsilcisi Nizhny Novgorod, kuvvetli ve kendi evinde kolay kolay mağlup olmayan bir takım. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta kazanmamız çok önemli, tabii ki kazanırken de avantajlı bir skorla da kazanmak daha önemli. Evimizde oynayacağımız bu maçı taraftarımızın önünde farklı kazanmak istiyoruz. İlk iki gruptaki performansımızla ilk 8’e kalmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım bu maçın öneminin bilincindeler ve turu geçmeyi de çok istiyorlar. Bu maçta bizim için önemli bir oyuncu olan Brad Buckman, kadrodaki yerini alacak.”

Taraftarımızın Desteği Önemli

“Taraftarlarımız bize hedef olarak Euroleague’yi gösteriyorlardı. Euroleague’ye gitmenin yollarından biri de EuroCup’ı kazanmaktır. Taraftarlarımızın bu yolda bize olan destekleri çok önemli. Galatasaray Liv Hospital maçında olduğu gibi bir atmosfer olmasını bekliyorum.”