HABERLER

20.02.2014

BASKETBOL

Basketbolcularımızdan Açıklamalar

Basketbolcularımız Ryan Broekhoff ve Caner Topaloğlu, CAI Zaragoza galibiyetini değerlendirdi.

EuroCup P Grubu son maçında deplasmanda CAI Zaragoza’yı mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırmayı başaran Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da oyuncularımız Ryan Broekhoff ve Caner Topaloğlu internet sitemize bu zaferi değerlendirdi.
 
Ryan Broekhoff
“EuroCup’da bugüne kadar deplasmanda oynadığımız maçlarda başarılı bir performans sergilemiştik. CAI Zaragoza maçında da tek hedefimiz kazanmak ve son 16’ya kalmaktı. Maça çok iyi başlamamıza rağmen çok kötü bir ikinci çeyrek geçirdik ve geriye düştük. Buna rağmen karşılaşmanın ikinci yarısında iyi mücadele ederek kontrolü elimize aldık ve son topla da olsa kazanmayı bildik. Bu galibiyeti bizi her yerde destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz.”
 
Caner Topaloğlu
“EuroCup P Grubu’na iyi bir bir başlangıç yaparak ilk devreyi 3 galibiyet ile iyi bir avantaj elde ederek kapattık. Fakat daha sonra evimizde oynadığımız maçlarda bu avantajımızı yitirdik. Bu gruptan çıkıp adımızı son 16 takım arasına yazdırmayı istiyor ve hak ediyorduk. CAI Zaragoza maçına takım olarak çok iyi hazırlandık ve sahada galibiyet için kenetlendik. İyi bir mücadelenin ardında son 16 takım arasına kalma başarısını göstermek ve taraftarımıza bu gururu yaşatmak bizim için büyük mutluluk. Bundan sonra daha çok çalışarak EuroCup’ta daha ileriye gitmek istiyoruz.”