HABERLER

19.02.2014

BASKETBOL

Kazanarak Gruptan Çıkmak İstiyoruz

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, CAI Zaragoza maçını kazanarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

EuroCup P Grubu son maçında bu akşam deplasmanda CAI Zaragoza ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Maçı kazanmaya odaklandıklarını belirten Ahmet Kandemir, şöyle konuştu;
 
CAI Zaragoza Zor Bir Deplasman
 
“CAI Zaragoza deplasmanında kazanmamız bizi gruptan çıkarıyor. Rakibimize karşı sayı avantajımız var ama biz bunu korumaktan çok, maçı kazanmaya odaklandık. Bunun çok zor olduğunu biliyoruz fakat gruplara baktığımız zaman deplasmanlarda çok farklı bir performans gösterdiğimiz de bir gerçek. Özellikle Brad Buckman’ın sakatlanmasından sonra sayı ve ribaunt ortalamamız ciddi olarak düştü. Bajramovic’i bu maçlarda oynatamıyor olmamız bizi 4 numara pozisyonunda ciddi sıkıntılara sokuyor. Bunun için takım yapısında ciddi değişikliklere gittik. CAI Zaragoza deplasmanı zor bir deplasman fakat biz iyi basketbol oynayarak kazanmak ve gruptan çıkmak istiyoruz.”
 
Ruziç ve Mehmet Yağmur’dan Yararlanmak İstiyoruz
 
“Tomislav Ruziç ve Mehmet Yağmur’un sakatlıkları olması nedeniyle son oynadığımız Fenerbahçe Ülker maçında süre alamadılar. CAI Zaragoza maçı öncesi durumları biraz daha iyi gözüküyor. Onlardan bugün yararlanmak istiyoruz. Tomislav Ruziç’in durumu Mehmet Yağmur’a göre biraz daha iyi fakat Mehmet Yağmur’un da maç içindeki performansı ne kadar süre alacağını gösterecek.”