HABERLER

11.02.2014

BASKETBOL

Taraftarımızın Desteğini Arkamıza Alarak Kazanmak İstiyoruz

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Lietuvos Rytas maçını kazanarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

EuroCup P Grubu 5. maçında 12 Şubat (yarın) Çarşamba günü Beşiktaş İntegral Arena’da saat 20.00’da Lietuvos Rytas ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Brad Buckman’ın sakatlığına vurgu yapan Ahmet Kandemir, şöyle konuştu;
 
İşimizi Son Maça Bırakmak İstemiyoruz
“Zor grubun ilk devresini 3 galibiyetle kapatarak iyi bir avantaj yakalamıştık. Ama Brad Buckman’ın şanssız sakatlığından sonra Cedevita Zagreb maçında çok zorlandık ve kaybettik. Brad Buckman, bizim için önemli bir oyuncuydu. Genel olarak ciddi bir sayı ve ribaunt ortalaması ile oynuyordu. Yeni oyuncumuz Kenan Bajramovic de bu EuroCup P Grubu maçlarında oynayamayacak bu yüzden skor bulma anlamında biraz zorlanacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz güçlü ve ekol olmuş bir takım, ama bizim bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanıp, işimizi son maça bırakmak istemiyoruz.”
 
Sahadaki Eksikliklerimizi Ancak Taraftarımızın Desteğiyle Kapatabiliriz
“Galatasaray Liv Hospital maçında, taraftarımız çok iyi bir atmosfer yaratarak galibiyette büyük rol oynadı. Taraftarımız aynı şekilde Lietuvos Rytas maçında da aynı desteği verirse galibiyete daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. Sahadaki eksikliklerimizi ancak taraftarımızın bize vereceği destekle kapatabiliriz. Galatasaray Liv Hospital maçında olduğu gibi, taraftarımızın desteğini arkamıza alarak Lietuvos Rytas maçını kazanmak ve gruptan çıkmak istiyoruz.”