HABERLER

09.02.2014

VOLEYBOL

Bakırköy Bld. Yeşilyurt:3 Beşiktaş:2

Bayan Voleybol Takımımız, Acıbadem Voleybol Ligi’nin 16. haftasında karşılaştığı Bakırköy Bld. Yeşilyurt’a 3-2 mağlup oldu.

Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan karşılaşmayı tribünden takip etti.
 
Yeşilyurt Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Marina Tumas, Zeynep Seda Eryüz, Dicle Nur Babat, Natalia Hanikoğlu, Ayça Naz İhtiyaroğlu ve Paula Yamila Nizetich altısıyla başladı.
 
Ekibimiz, mücadeleye Marina Tumas’ın sayısıyla başladı. Bloklarda başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, rakibin sayılarına engel olamadı. Marina ve Gabriela ile sayılar üreten ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, bulduğu sayılarla aradaki farkı eritti. Marina Tumas ile sayılar üreten ekibimiz, bloklarla rakip ataklara engel oldu ve ikinci teknik molayı 16-13 önde tamamladı. Moladan sonra disiplinli oynayan ekibimiz, bulduğu sayılarla aradaki farkı açtı. Takımımız, ilk seti 25-19 önde tamamladı. (0-1)
 
İkinci sete tutuk başlayan ekibimiz, sayı bulmakta zorlandı. Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, Marina ve Natalia ile sayılar üretmeye devam etti. Karşılıklı sayılarla geçen sette Natalia ile sayılar üreten ekibimiz, ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Bloklarda başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, rakibin öne geçmesine engel olamadı (20-19). Nizetich ve Seda Eryüz ile sayılar üretmeye devam eden ekibimiz, ikinci seti 25-22 önde tamamladı. (0-2)
 
Üçüncü sete siyah-beyazlılarımız, Natalia’nın sayılarıyla başladı. Bloklarda başarılı olamayan ekibimiz, rakip sayılara engel olamadı ve birinci teknik molayı 8-4 geride tamamladı. Moladan sonra Nizetich ile sayılar bulan takımımız, aradaki farkı eritti. Rakip bloklara takılan ekibimiz, aradaki farkın 5 sayıya çıkmasına engel olamadı ve ikinci teknik molayı 16-11 geride tamamladı. Moladan sonra oyuna tutuk başlayan ekibimiz, sayı bulmakta zorlandı. Takımımız, Ceyda ile sayılar üretmeye devam etti. Üçüncü sette istediği oyunu sergileyemeyen ekibimiz, seti 25- 17 geride tamamladı. (1-2)
 
Dördüncü sete tutuk başlayan ekibimiz, sayı bulmakta zorlandı. Rakip servislerde başarısız olan siyah-beyazlılarımız birinci teknik molayı 8-5 geride tamamladı. Toparlanan siyah-beyazlılarımız, bloklarda başarılı oyunuyla aradaki farkı 1 sayıya indirdi (9-8). Rakip bloklara takılan siyah-beyalılarımız, sayı bulmakta zorlandı ve ikinci teknik molayı 16-13 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen sette siyah-beyazlılarımız, farkı 3 sayıya eritti. Rakip sayılara engel olamayan ekibimiz, seti 25-18 geride tamamladı. (2-2)
 
Tie break setine etkili başlayan ekibimiz, bulduğu sayılarla skoru 3-1’e getirdi. Bloklarla başarılı olamayan siyah-beyazlılarımız, rakip sayılara engel olamadı ve molaya 8-6 geride girdi. Bloklarda başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, 16-14 geride tamamladı. (3-2)