HABERLER

06.02.2014

VOLEYBOL

Rocheville Le Cannet:3 Beşiktaş:0

Bayan Voleybol Takımımız, CEV Challenge Cup çeyrek final ilk maçında karşılaştığı Rocheville Le Cannet’e 3-0 yenildi.

Gymnase Maillan Le Cannet Arena’da oynanan maça tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, ilk teknik moladan sonra temposunu artırdı ve ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Kalan bölümü büyük çekişmeye sahne olan ilk seti ev sahibi 30-28 kazandı(1-0).
 
Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına takımımız 8-7 geride girdi. Mola dönüşü hücumlardan sayı çıkarmakta zorlanan ekibimiz, rakibinin sayılarına da engel olamadı ve ikinci teknik molayı 16-12 geride geçti. Oyunun geri kalanında rakibiyle arasındaki farkı kapatamayan siyah-beyazlılarımız, seti 25-20 kaybetti(2-0).
 
Üçüncü sete hızlı başlayan ekibimiz, üst üste sayılar buldu. İlerleyen bölümde temposunu kaybeden takımımız, rakibinin sayılarına engel olamadı ve ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Oyunun devamında 3 sayı çıkarabilen siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-10 geride girdi. Takımımızın kalan bölümdeki çabası oyunu çevirmeye yetmedi ve Bayan Voleybol Takımımız seti 25-19 maçı 3-0 kaybetti.
 
Bayan Voleybol Takımımız, bu karşılaşmanın rövanşında rakibiyle 13 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de Burhan Felek Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.