HABERLER

01.02.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Maliye Okulları:2

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 15. haftasında Maliye Okulları’nı 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmayı Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ve BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter tribünden takip etti.
 
Takımımız karşılaşmaya; Faruk, Mithat, İzzet, Demirhan, Tayfun, Rıfat ve Mustafa (L), ilk altısıyla başladı.
 
Karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra da üstünlüğünü devam ettiren siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Son bölümde ortadan hücumlarla sayılar bulan ekibimiz, ilk seti 25-19 kazandı(1-0).
 
İkinci sete tutuk başlayan takımımız, ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Moladan sonra farkı eriten ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-13 geride girdi. Son bölümde hücumda ve savunmada etkili bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, rakibini yakalamayı başardı ve seti 25-23 kazandı(2-0).
 
Üçüncü setin başında rakibinin bloklarına takılan takımımız, ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Moladan sonra farkı kapatma şanslarını değerlendiremeyen siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-11 geride girdi. Son bölümde hücumda etkili olan takımımız, savunmada açıklar verdi ve seti 25-18 kaybetti(2-1).
 
Dördüncü sete tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, geriye düştüğü maçta rakibini yakalamasına rağmen manşetlerde problem yaşadı ve seti 25-23 kaybetti(2-2).
 
Tie break setine hızlı başlayan ekibimiz, saha değişimine 8-3 üstünlükle girdi. Setin devamında da üstünlüğünü sürdüren siyah-beyazlılarımız, bu bölümü 15-7 karşılaşmayı da 3-2 kazandı.