HABERLER

01.02.2014

BASKETBOL

Beşiktaş:3 Halkbank:1

Bayan Voleybol Takımımız, 15. hafta karşılaşmasında Halkbank’ı 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmayı Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ve BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter tribünden takip etti.
 
Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Selime, Marina, Koeva, Seda Uslu Eryüz, Dicle Nur Babat, Natali ve Ayça(L) ilk altısıyla başladı.
 
Karşılaşmanın ilk seti karşılıklı alınan sayılarla başladı ve ilk teknik molaya ekibimiz, 8-7 önde girdi. Moladan sonra da üstünlüğünü devam ettiren ve rakibinin hücumlarında etkili bloklar yapan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son bölümünde etkili hücum yapmakta zorlanan ve üstünlüğünü kaybeden ekibimiz, son hücumları başarılı bir şekilde sonlandırarak seti 28-26 kazandı(1-0).
 
Karşılaşmanın ikinci setine tutuk başlayan takımımız, savunmada toparlandıktan sonra skor üstünlüğünü eline aldı ve ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Moladan sonra hücumlarda daha etkili olan ve bloklarla sayılar bulan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-11 üstünlükle girdi. Son bölümde farkı açan takımımız, seti 25-14 kazandı(2-0).
 
Üçüncü sete kötü başlangıç yapan ve rakibinin hücumlarına karşılık veremeyen takımımız, ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ve art arda sayılar bulan ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Son bölümde savunmada sıkıntılar yaşayan ve üstünlüğünü kaybeden ekibimiz, seti 26-24 kaybetti(2-1).
 
Dördünce sete etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Moladan sonra da üstünlüğünü devam ettiren takımımız, ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. Son bölümde de üstünlüğünü sürdüren siyah-beyazlılarımız, seti 25-17 karşılaşmayı da 3-1 kazandı.