HABERLER

29.01.2014

BASKETBOL

İyi Bir Avantaj Elde Ettik

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, EuroCup P Grubu’nda ilk 3 maçı kazanarak iyi bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

EuroCup P Grubu 4.maçında bu akşam saat 20.00’da Beşiktaş İntegral Arena’da Cedevita Zagreb ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Herkesin birbirini yenebilecek bir güce sahip olduğunu belirten deneyimli baş antrenör, şunları söyledi;
 
‘Cedevita Zagreb Maçını Kazanmak İstiyoruz’
“Daha öncede söylediğim gibi çok zor bir grupta oynuyoruz. Herkes hem içeride hem de dışarıda galibiyet alabilecek pozisyona sahip durumda. Biz grupta şu anda devrenin 3 maçını da kazanarak iyi bir avantaj elde ettik. Özellikle bu 3 maçın 2’sini dışarıda kazanmış olmamız bizim için büyük avantaj oldu. EuroCup’ta arka arkaya evimizde 2 maç oynayacağız ve birini kazanmamız halinde gruptan çıkmış olacağız. Bence bu gruptan çıkmak önemli bir başarı olacaktır. Bu başarıyı Cedevita Zagreb maçını kazanarak yapmak istiyoruz.”
 
 
‘Gökhan Şirin ve Onur Çalban’ın Performansı Çok Önemli’
“Brad Buckman’ın sakatlığı uzun rotasyonumuzda bizi olumsuz etkileyecek. Arka arka zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçlarda Gökhan Şirin ve Onur Çalban’ın göstereceği performans çok önemli olacaktır. Brad Buckman’ın yokluğunda onlara çok iş düşecek.”