HABERLER

18.01.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:1 Sarıyer Bld:3

Bayan Voleybol Takımımız, Sarıyer Belediyesi'ne 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmayı Hentbol, Voleybol, Jimnastik, Satranç, Bedensel Engelliler, Atletizm, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter tribünden takip etti.
 
Karşılaşmaya takımımız; Marina, Seda Uslu Eryüz, Selime, Gabriela, Nizetich, Dicle, Ayça(L) ilk 6’sıyla başladı.
 
Karşılıklı alınan sayılarla başlayan ilk sette birinci teknik molaya takımımız, 8-7 geride girdi. Rakibinin ataklarında etkili bloklar yapamayan ekibimiz, öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. Nizetich’in servisten aldığı sayılarla farkı kapatmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, öne geçemedi ve seti 25-20 kaybetti.
 
İkinci set de karşıklıklı alınan sayılarla başladı(4-4). Rakibinin bloklarını geçmeyi başaran ve art arda sayılar kazanan ekibimiz ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Bu sette rakibine oranla daha etkili oynayan ve etkili bloklarla sayılar kazanan siyah-beyazlılarımız, seti 25-22 kazanarak setlere eşitlik getirdi(1-1).
 
Üçüncü sete hızlı başlayan ve art arda sayılar kazanan takımımız, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Moladan sonra etkili ataklar yapamayan ve manşetlerde sorun yaşayan ekibimiz, farkın erimesine engel olamadı(11-9). Alınan moladan sonra iyi dönen ve etkili hücumlar yapan siyah-beyazlılarımız, sette ikinci teknik molaya 16-12 üstünlükle girdi. Teknik moladan sonra performansını koruyamayan ve rakibinin hücumlarına karşılık vermekte zorlanan takımımız, farkın erimesine engel olamadı ve skor 18-18’e geldi. Bu andan sonra öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyen siyah-beyazlılarımız, seti 25-22 kaybetti(1-2).
 
Dördüncü set başa baş mücadele ile başladı(5-5). Bu sette de manşetlerde sorun yaşayan ekibimiz, ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ve art arda kazandığı sayılarla üstünlüğü eline alan ekibimiz, ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son bölümünde manşetlerde sorunlar yaşamaya devam eden ve hücumlarda organize olamayan siyah-beyazlılarımız, bu seti 27-25 karşılaşmayı da 3-1 kaybetti.