HABERLER

12.01.2014

FUTBOL

Beşiktaş:1 M.Gladbach:1

Beşiktaşımız, hazırlık maçında karşılaştığı M.Gladbach ile 1-1 berabere kaldı.

Takımımızın hazırlık maçını; Başkanımız Fikret Orman, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları ve Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen tribünden takip etti.
 
Mardan Stadı’nda oynanan maça siyah-beyazlılarımız; Cenk Gönen, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes, Filip Holosko ve Hugo Almeida onbiriyle çıktı.
 
İki ekibin de düşük tempoda başladığı maçta ilk yirmi dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçti ve taraflar gol pozisyonu bulmakta zorlandı. İlerleyen bölümde siyah-beyazlılarımız, temposunu yükseltti. 42. Dakikada Almeida ceza alanı içinde Fernandes’e topu çıkardı. Fernandes’in şutu kaleyi bulmadı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
 
Futbol Takımımız ikinci yarıya; Cenk Gönen, Ramon Motta, Julien Escude, Pedro Franco, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Filip Holosko ve Mustafa Pektemek onbiriyle başladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarının 54. dakikasında Uğur Boral ile gol buldu ama ağlara giden top ofsayt olduğu gerekçesiyle gol sayılmadı. Konuk ekip 71. dakikada Peniel Mlapa’nın golüyle 1-0 öne geçti. Takımımız bu gole 84. dakikada Mustafa Pektemek’in golüyle karşılık verdi ve mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.  
 
Siyah-beyazlılarımız ligin ikinci yarısının hazırlıklarına yarın(13 Ocak) saat 10:30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.