HABERLER

25.02.2014

KAMPANYALAR

KARTALCELL’den Yeni Paketler

KARTALCELL’de her yöne 300 dakika ve tüm taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma 15 TL!

KARTALCELL, taraftarlarımız için yeni avantajlı paketler hazırladı.
 
Her yöne 150 ve 300 dakika konuşma seçenekleri bulunan paketlerden faydalanma koşulları şöyle:
 
 
KARTALCELL Sınırsız 150 Paketi Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

·         KARTALCELL Sınırsız 150 Paketi'nde her yöne 150 dakika ve tüm taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma sadece 9 TL!

  *   Her yöne 150 dakika ve tüm taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma içeren Sınırsız 150 paketten KARTALCELL, faturasız tarifelerinde bulunan müşteriler faydalanabilirler.
  *   Paket ücreti 9 TL'dir. Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  *   Paketten faydalanabilmek için SINIRSIZ150 yazıp, 5555'e mesaj atarak Sınırsız 150 Paketi teklifine kayıt olunması gerekmektedir.
  *   Paket kapsamında sunulan tüm faydaların geçerlilik süresi 30 gündür. Belirtilen süre içerisinde kullanılmayan faydalar 30 gün sonunda silinecektir
  *   Sunulan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
  *   Sınırsız 150 Paketi 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir, ancak müşteriler istediği anda otomatik paket yenilemesini iptal edebilirler. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 29 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Sınırsız 150 Paketi otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan müşteriler, tekrar SINIRSIZ150 yazıp 5555'e göndererek, Sınırsız 150 Paketi'ni alabilirler.
  *   Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.
  *   Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL SINIRSIZ150 yazarak 5555'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  *   Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  *   Sınırsız 150 Paketi kapsamında sunulan dakika ve SMS'ler sadece yurt içinde geçerlidir. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMS'ler özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.
  *   Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimleri müşterinin tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir
Heryöne 300dakika detayları

KARTALCELL Sınırsız 300 Paketi Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

·         Kartalcell Sınırsız 300 Paketi'nde her yöne 300 dakika ve tüm taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma sadece 15 TL!

  *   Her yöne 300 dakika ve tüm taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ve mesajlaşma içeren Sınırsız 300 Paketten KARTALCELL, faturasız tarifelerinde bulunan müşteriler faydalanabilirler.
  *   Paket ücreti 15 TL'dir. Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  *   Paketten faydalanabilmek için SINIRSIZ300 yazıp, 5555'e mesaj atarak Sınırsız 300 Paketi teklifine kayıt olunması gerekmektedir.
  *   Paket kapsamında sunulan tüm faydaların geçerlilik süresi 30 gündür. Belirtilen süre içerisinde kullanılmayan faydalar 30 gün sonunda silinecektir.
  *   Sunulan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
  *   Sınırsız 300 Paketi 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir, ancak müşteriler istediği anda otomatik paket yenilemesini iptal edebilirler. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 29 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Sınırsız 300 Paketi otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan müşteriler, tekrar SINIRSIZ300 yazıp 5555'e göndererek, Sınırsız 300 Paketi'ni alabilirler.
  *   Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.
  *   Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL SINIRSIZ300 yazarak 5555'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
  *   Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  *   Sınırsız 300 Paketi kapsamında sunulan dakika ve SMS'ler sadece yurt içinde geçerlidir. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMS'ler özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.
Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimleri müşterinin tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.