HABERLER

17.11.2013

FUTBOL

Beşiktaş:4 İstanbul Bş. Bld. Spor:1

Futbol Takımımız, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbul Bş. Bld. Spor’u 4-1 mağlup etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maça takımımız; Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Mehmet Akgün, Necip Uysal, Kerim Frei, Atiba Hutchinson, Filip Holosko, Ömer Şişmanoğlu ve Michael Eneramo onbiriyle başladı.
 
Cenk Gönen, Ramon Motta, Julien Escude, Gökhan Süzen, Alperen Doğan, Samet Ilgar ve Mustafa Pektemek yedek soyundu.
 
Karşılaşmanın başlama vuruşunu yapan siyah-beyazlılarımız, oyunun kontrolünü hemen eline geçirdi ve rakibi üzerinde baskı oluşturdu. Ekibimiz, tempolu oyununun karşılığını 28. dakikada Atiba Hutchinson’ın ayağından bulduğu golle aldı ve 1-0 öne geçti. Devre boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan takımımız, soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
Beşiktaşımız, ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladı. Michael Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu yerlerini Mustafa Pektemek ve Ramon Motta’ya bıraktı. İkinci yarının ilk dakikalarında iki ekip de top kayıpları yaşadı ve oyun ortal alan mücadelesi şeklinde geçti. 63. dakikada siyah-beyazlılarımız, Mustafa Pektemek’in asistinde Ramon Motta ile skoru 2-0’a getirdi. Bu golden iki dakika sonra ekibimiz, Mehmet Akgün’ün asistinde Filip Holosko ile farkı 3’e çıkardı(3-0). 66. dakikada İsmail Köybaşı’nın yerine Gökhan Süzen oyuna dahil oldu. Etkili oyununu sürdüren takımımız, 73. dakikada Mustafa Pektemek ile skoru 4-0’a taşıdı. 74. dakikada Serdar Kurtuluş ve Atiba Hutchinson yerlerini genç oyuncularımız Alperen Doğan ve Samet Ilgar’a bıraktı. Konuk ekip 83. dakikada Alpaslan ile farkı 3’e indirdi(4-1). Kalan sürede başka gol olmadı ve Futbol Takımımız sahadan 4-1 galip ayrıldı.
 
Beşiktaşımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın (18 Kasım) saat 11:00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.