HABERLER

14.08.2013

KAMPANYALAR

BJK Bonus Card’tan Hediye Bonus

BJK Bonus Card, taraftarlarımıza Futbol Takımımız’ın yeni sezon forma fiyatı kadar bonus hediye ediyor.

BJK Bonus Card, 1 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında 12 ay boyunca her ay 1000 TL’lik harcama yapma sözü veren taraftarlarımıza sadece Kartal Yuvası mağazalarımızda geçerli yeni sezon forma tutarı (110 TL) kadar bonus hediye ediyor.
 
Kampanya Detayları:
 
*        Kampanya 01 Ağustos – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
*        Kampanyaya sadece BJK Bonus kartlar dahildir. Diğer banka Bonusları, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles, American Express, Ticari Kartlar, debit kartlar kampanyaya dahil değildir.
*        Sözünüze Ürün bonusu olan 110 TL bonus, harcama sözü verildikten sonra 2 gün içinde karta yüklenir. Harcama yaptıkça bonus kazanımı devam eder.
*        Aylık olarak 1000 TL’lik harcama sözüne, sadece Kartal Yuvalarında geçerli olan 110 TL’lik bonus yüklenecektir.

*        110 TL’lik bonus tek seferde kullanılmalıdır ve son kullanma tarihi 31 Aralık 2013’tür.
*        Yüklenen bonusla Kartal Yuvalarından forma ya da farklı ürünler alınabilir.
*        Harcama sözüne karşılık müşteriler kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir.
*        Kullanılabilir limitin aylık harcama sözünden fazla olması gerekir. (Kredi kartı borcu ödenerek kullanılabilir limit arttırılabilir.)
*        Başvuru yapabilmek için kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.
*        Sözünüze Ürün dahilinde harcanması gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecektir. Taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
*        Nakit avans ve kredi kartına nakit avans işlemi olarak yansıtılan (otomatik fatura ödemesi, ücret ve faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecektir.
*        Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra ile hesap kesim tarihi arasında gerçekleştirilmelidir.
*        Garanti Bankası gerekli görüldüğü durumlarda kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
*        Kampanya kapsamında aylık taahhütün yerine getirilmemesi durumunda 110 TL’lik ceza yansıyacaktır.
 
Nasıl Başvurulur?
444 0 333 Alo Garanti, Garanti İnternet Şubesi veya Garanti Şubeleri üzerinden seçilen ürün belirtilerek, Sözünüze Ürün kampanyasına dahil olunabilir.
Garanti İnternet Şubesi müşterileri;
Bunun için “Kart İşlemlerim” bölümünde, kampanyaya katılmak istediğiniz Bonus Card’ınızı seçip Sözünüze Ürün seçeneğinden ilgili adımların izlenmesi gerekmektedir.
Garanti İnternet Şubesi müşterisi olmayanlar için; 444 0 333 Alo Garanti