HABERLER

26.07.2013

FUTBOL

BU ASLA VEDA DEĞİL!

Futbol Takımımız’ın 2013/2014 sezonunda oynayacağı iç saha maçları için geçerli olacak Kombine Kart satışlarımız başladı.

Takımımız, bu sezon Spor Toto Süper Lig iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda (RTES) oynayacaktır. Derbiler, yüksek önem taşıyan Spor Toto Süper Lig maçları ile, diğer turnuvalarda ev sahibi olarak yer alacağımız müsabakalar ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda (AOS) oynanacaktır.

Kombine kartlar, Kasımpaşa R.T.E. Stadyumu’na göre satışa çıkmıştır.

RTES’de Sadece Kombine Var, Bilet Yok

RTES’de oynanacak maçlar için sadece Kombine Kart satışı yapılacak olup, sezon içerisinde bilet satışı yapılmayacaktır.

Bu sezon Kombine alana, Yeni Stadımızda Öncelik Hakkı

Bu sezon Kombine Kart alan taraftarlarımız önümüzdeki sezondan itibaren maçlarımızı oynamaya başlayacağımız yeni stadyumumuzun Kombine Kart satışlarında öncelik hakkına sahip olacaklardır.

Kombineler Olimpiyat’ta da Geçerli

RTES için Kombine Kart alan taraftarlarımızın Kombine Kartları, bu sezon AOS’da oynayacağımız tüm iç saha maçlarında aşağıda belirtilen tribünlerde geçerli olacaktır.

Kombine alana Olimpiyat’ta Ekstra 1 Kişilik Yer Hediye!

RTES için Kombine Kart alan taraftarlarımız, bu sezon AOS’da oynayacağımız tüm iç saha maçlarında kendi Kombine Kartları’na ek olarak, aynı tribünde 1 adet daha yer hakkı elde edeceklerdir. Bu yer hakkı, sadece AOS’da geçerli olacak olup; bunun için özel bir giriş kartı verilecektir.

Peşin Alımlarda %10 İndirim Fırsatı

Kombine Kart’larını peşin ya da kredi kartı ile tek çekimde alan taraftarlarımıza %10 indirim uygulanacaktır.

Vakıfbank Taraftar Kart ve Beşiktaş Bonus Card’a 12 Taksit Olanağı

Kombine Kart’larını Vakıfbank Taraftar Kart veya Garanti Bankası ve Denizbank tarafından sunulan Beşiktaş Bonus Card ile alan taraftarlarımız 12 taksit olanağından yararlanabilecektir.
Ayrıca Yapı Kredi, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Vakıfbank ve Denizbank kredi kartlarına 8 taksit imkanı bulunmaktadır.


Kart 1903 Sahiplerine Öncelik ve İndirim

Siyah Kart 1903 ve Beyaz Kart 1903 sahipleri 1 haftalık öncelik hakkının yanı sıra; kombine kart alımlarında ekstra %5 indirim hakkı kazanacaklardır. Buna göre taksitli alımlarında %5’lik, peşin alımlarında toplam %15’lik indirim hakkı olacaktır. Her bir kart sahibinin indirimi 1 kombine kart ile sınırlıdır.

Satış Takvimi
22 – 28 Temmuz:


** Kongre Üyeleri, Siyah Kart 1903 ve Beyaz Kart 1903 sahipleri, Beşiktaş Markalı kredi kartı sahipleri (Vakıfbank Taraftar Kart, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından sunulan Beşiktaş Bonus Card sahipleri)
 
** Öncelik hakkı her bir Kongre Üyesi için 2 adetle, Siyah Kart 1903, Beyaz Kart 1903, Vakıfbank Taraftar Kart, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından sunulan Beşiktaş Bonus Card sahipleri için 1 adetle sınırlıdır.
 
** Kongre Üyeleri’nin üyelik kartlarını, Siyah Kart 1903, Beyaz Kart 1903, Vakıfbank Taraftar Kart, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından sunulan Beşiktaş Bonus Card sahiplerinin ise bu kartlarını satış esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde öncelikli satış işleminden yararlanamayacaklardır.    
    
29 Temmuz – 30 Ağustos:     Satışlar tüm taraftarlarımıza açıktır.
 
 

Satış Noktaları:

Satış Merkezi:    BJK Plaza C Blok Kat:4 (Akaretler/Beşiktaş)

Çalışma saatleri:   
 
Hafta içi ve Cumartesi: 10:00 – 19:00 / Pazar: 11:00 – 17:00


29 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Biletix'ten satışlara başlanacaktır.


Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00
Web: www.biletix.com

* Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com üzerinden yapılan satış işlemlerinde, satış sonrasında kartın alımı ve taahhütnamenin imzalanması için mutlaka fiziki satış noktasına gelinmesi gerekmektedir.

 
Fiyatlar şöyledir:


Fiyatlar tablosunu daha büyük görmek için lütfen üzerine tıklayınız...


 KASIMPAŞA RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADYUMU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...