HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Şampiyon Kulüpler Kupası’nda

Euroleague 1 eleme grubu son maçında Rhinos’u 82-40 yenen Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda oynamaya hak kazandı.

Petit Palais Des Sports’ta oynanan müsabakanın ilk periyodunu 24-12 önde geçen siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 44-22 galip gitti. İkinci yarıda da başarılı bir oyun ortaya koyan Takımımız, üçüncü çeyreği 66-26 önde geçti ve salondan 82-40 galip ayrıldı.
 
 
Karşılaşmanın ardından turnuvanın şampiyonluk kupasını havaya kaldıran siyah-beyazlılarımızda Cem Gezinci ve Kaan Dalay da All Star kadrosuna seçildi. Ayrıca yönetim kurulu eski üyelerimizden Necip Sever, takımımıza destek olmak için Fransa’da bulundu.
 
 
Euroleague 1 eleme grubunda oynadığı dört karşılaşmadan da galip ayrılmasını bilen Beşiktaş RMK Marine Takımımız, 2-5 Mayıs tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda mücadele etmeye hak kazandı.
 
 
‘İlk Hedefimize Ulaştık’
 
 
İnternet sitemize açıklamalarda bulunan Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın antrenörü Tacettin Çıpa, eleme turunda güzel sonuçlar aldıklarını belirterek, “İlk hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Eleme grubunu namağlup lider bitirdik. Bunun avantajıyla mayıs ayında İspanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’na gideceğiz. Mayıs ayına kadar disiplinli bir şekilde çalışacağız ve Avrupa’nın en büyük kupasını müzemize getirmek için büyük bir çaba vereceğiz. Ayrıca burada yaşayan Beşiktaşlılar bizleri yalnız bırakmadılar ve bizlere büyük destek verdiler. Onlara da teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın Euroleague 1 eleme grubunda oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
 
Beşiktaş RMK Marine:83 Toulouse:48
 
Beşiktaş RMK Marine:90 Porto Potenza:84
 
Beşiktaş RMK Marine:71 Verkerk:49
 
Beşiktaş RMK Marine:82 Rhinos:40