HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:86 Yalova Engelliler:53

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Süper Lig’in 7. haftasında karşılaştığı Yalova Engelliler’i 86-53 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Aytaç Ercan, Yasin Cırgaoğlu, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Cem Gezinci beşiyle çıktı.
 
 
Mücadelede ilk sayımızı Aytaç kaydetti. Maça hızlı başlayan Ekibimiz, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Rakibine karşı üstün oynayan siyah-beyazlılarımız ilk periyotu 27-10 önde bitirdi. İkinci periyoda da ilk periyotta olduğu gibi tempolu başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibiyle arasındaki farkı  21 sayıya kadar çıkardı ve soyunma odasına 45-24 galip gitti.
 
 
Üçüncü periyotta konuk ekibin farkı eritme çabalarına izin vermeyen Takımımız, başarılı oyununu sürdürdü ve son çeyreğe 57-36 önde girdi. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, salondan 86-53 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 29 sayıyla Cem Gezinci olurken onu 19 sayıyla Kaan Dalay ve 11 sayıyla Bülent Yılmaz takip etti.
 
Ayrıca karşılaşmayı Futbol Takımımız’ın oyuncusu Roberto Hilbert’in oğlu ile Alman Konsolosluğu’na bağlı okuldan ‘Sporda Engel Yoktur’ projesi kapsamında gelen minik öğrenciler ve aileleri tribünden izledi. Maçın ardından Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın oyuncuları öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.