HABERLER

05.12.2012

HENTBOL

EHF Kupası’nda Kura Çekimi

EHF Kupası’nda gruplara kalan Hentbol Takımımız’ın rakipleri 6 Aralık Perşembe günü çekilecek kurayla belli olacak.

Siyah-beyazlılarımız, EHF Kupası’na 2. turdan katılmış ve Romanya’dan Odorheiu Secuiesc takımını ile karşılaşmıştı. İlk maçta rakibine deplasmanda 40-33 mağlup olan Ekibimiz, rövanş maçından 37-29 galip ayrılmış ve kupada 3. tur oynamaya hak kazanmıştı.
EHF Kupası 3. turunda ise Norveç temsilcisi Haslum HK ile karşılaşan Takımımız, deplasmanda rakibine 11 sayı farkla (31-20) mağlup olmasına karşın Süleyman Seba Spor Salonu’nda taraftarlarımızın da desteğini yanına alarak tur için gerekli olan 12 sayı farkı buldu (37-25) ve adını kupada en iyi 16 takım arasına yazdırdı.
4’lü grupta mücadele etmeye hak kazanan Takımımız’ın rakipleri 6 Aralık Perşembe günü (TSİ) 14:00’te Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da çekilecek kurayla belli olacak.
9-10 Şubat 2013 tarihlerinde başlayacak grup maçları 23-24 Mart 2013 tarihlerinde sona erecek ve gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan ekipler çeyrek final oynamaya hak kazanacak.
Hentbol Takımımız, grubundaki rakiplerle 3’ü iç saha 3’ü deplasmanda olmak üzere toplam 6 maç oynayacak. Ekibimiz, 1., 4. ve 6. maçlarını İstanbul’da oynayacak.
Siyah-beyazlılarımız, kura çekimine 1. torbadan katılacak. Takımımız’ın muhtemel rakipleri şunlar:
 
2. Torba:
Team Tvis Holstebro / DEN
RK Cimos Koper / SLO
HC Motor Zaporozhye / UKR
Știința Municipal Dedeman Bacău / ROU
 
3. Torba:
Orlen Wisła Płock / POL
Rhein-Neckar Löwen / GER
Eskilstuna Guif / SWE
SC Magdeburg / GER
 
4. Torba:
Naturhouse La Rioja/ESP
HBC Nantes/FRA
KIF Kolding/DEN
RK Maribor Branik/SLO
 
NOT: Taraftarlarımız, kura çekimini EHF TV’den canlı olarak izleyebilirler.