HABERLER

20.10.2012

HENTBOL

Beşiktaş:37 Odorheiu Secuiesc:29

Hentbol Takımımız, EHF Kupası 2. tur rövanş maçında karşılaştığı Odorheiu Secuiesc’u 37-29 yenerek 3. tura yükseldi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Altuğ Taşdemir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Viktor Laydko, Ozan Arifoğlu, Bülent Erkol ve Tolga Özbahar yedisi ile başladı.
 
Oyuna tempolu başlayan ekibimiz ilk golünü Tolga Özbahar’ın elinden buldu. Karşılıklı atakların yaşandığı mücadelede savunmada disiplinli oyunu elden  bırakmayan siyah-beyazlılarımız, Bülent Erkol ve Oğuzhan Büyük gibi kanat oyuncularımızla skor üretti. Kalecimiz Altuğ Taşdemir’in başarılı bir performans gösterdiği ilk yarıda, takımımız soyunma odasına 19-14 önde gitti.
 
İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi katı savunmasını sürdüren ekibimiz Şenol Boyar ve Vladimir Zelic ikilisiyle arka arkaya goller buldu. İkinci yarının 10. dakikasını 26-18 önde geçen siyah-beyazlılarımız, Viktor Ladyko attığı gollerle farkın kapanmasına izin vermedi. Maçın son 5 dakikasına 33-24 galip giren takımımız, rakibin farkı azaltma çabalarına Ramazan Döne ve Şenol Boyar’la karşılık vererek farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Hentbol Takımımız etkili oyununun karşılığında salondan 37-29 galip ayrıldı ve EHF Kupası’nda 3. tura adını yazdırdı.
 
Ayrıca karşılaşmayı Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan ve Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu da tribünden takip etti.