HABERLER

02.08.2012

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Şenliği Sona Erdi

Bu yıl 8’ncisi düzenlenen BJK Futbol Okulları Şenliği, üç kategoride yapılan final maçlarıyla sona erdi.

BJK Fulya Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmalarını Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, BJK Spor Okulları eski sorumlumuz Nedim Sarsmaz, BJK Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Menajerimiz Haluk Özgerçek, BJK Futbol Özkaynak Düzeni İdari Menajerimiz Bahattin Baydar, genç oyuncularımız Muhammed Demirci, Erkan Kaş ve Kadir Arı izledi.
İstanbul ve çevre illerde faaliyet gösteren 30’dan fazla futbol okulumuzun yer aldığı turnuvanın final maçlarına öğrencilerimizin velileri yoğun ilgi gösterdi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmalar sonrası Minikler kategorisinde BJK Sultanbeyli Futbol Okulu’nu 3-0 mağlup eden BJK Gaziosmanpaşa Futbol Okulu, Yıldızlar kategorisinde normal süresi 2 – 2 biten maçta penaltı atışları sonrası BJK Bağcılar Futbol Okulu’nu 5-3 yenen BJK Bayrampaşa Futbol Okulu ve Gençler kategorisinde BJK Ümraniye Futbol Okulu’nu 1-0’la geçen BJK Kartal Futbol Okulu şampiyonluğa uzandılar.
Kupa ve madalya töreninden sonra toplu hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerimiz, genç oyuncularımız Muhammed Demirci, Erkan Kaş ve Kadir Arı ile de yakından ilgilendiler.
Törenin ardından internet sitemize açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, şunları söyledi:
“8 yıldan beri yaptığımız BJK Futbol Okulları Şenliği organizasyonumuz bu sene de çok keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. Bizim önceliğimiz futbol okullarımızda çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek, sosyalleşmelerini temin edebilmek ve eğer yetenekleri varsa özkaynak düzenimize kazandırmak. Bu amaçları yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Altyapımızda yetişen oyuncularımız bugün buraya geldiler. Çok güzel bir sinerji oluşturduk. Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörümüz Emrah Bayraktar ve BJK Spor Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak ve ekip arkadaşları maçları takip ettiler ve birkaç oyuncuyu mercek altına aldılar. Tüm bunlar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu çalışmalarımız her yıl devam edecek.”