HABERLER

10.08.2012

KAMPANYALAR

Garanti BJK Bonus'tan Hediye Forma Kampanyası

Garanti BJK Bonus Card, taraftarlarımız için hediye forma kampanyası düzenledi.

Garanti BJK Bonus Card sahibi taraftarlarımız, 12 ay boyunca her ay 800 TL harcama sözü verirse, forma tutarı olan 105 TL kadar bonus kendilerine hediye edilecek. Hediye bonus sadece Kartal Yuvası mağazalalarımızda kullanılabilecek. Kampanya sadece Garanti BJK Bonus Card'lar için geçerlidir.

Kampanya 20 Temmuz-30 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya Detayları şöyle:

-Kampanyaya sadece Garanti BJK Bonus kartlar dahildir. Diğer banka Bonusları, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles, American Express, Ticari Kartlar, debit kartlar kampanyaya dahil değildir.
-Sözünüze Ürün bonusu olan 105 TL bonus, harcama sözü verdikten sonra 2 gün içinde kartınıza yüklenir. Harcama yaptıkça aynı oranlarda bonus kazanımı devam eder.
-105 TL Bonus’un tek seferde harcanması gerekmektedir.
-Aylık olarak 800 TL’lik harcama sözüne, sadece Kartal Yuvaları'nda geçerli olan 105 TL'lik Bonus yüklenecektir. (Yüklenen bonusla Kartal Yuvaları'ndan forma ya da farklı ürünler alınabilir.) 105 TL’lik Bonus tek seferde kullanılmalıdır.
-Seçtiğiniz harcama sözüne karşılık sadece bir defa kampanyadan faydalanabilirsiniz.
-Kullanılabilir limitinizin aylık harcama sözünüzden fazla olması gerekir. (Kredi kartı borcunuzu ödeyerek kullanılabilir limitinizi arttırabilirsiniz.)
-Başvuru yapabilmek için kart borcunuzun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekmektedir.
-Sözünüze Ürün dahilinde harcamanız gereken aylık taahhüt tutarına taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı dahil edilecektir. Taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
-Nakit avans ve kredi kartınıza nakit avans işlemi olarak yansıtılan (otomatik fatura ödemesi, ücret ve faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecektir.
-Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra ile hesap kesim tarihi arasında gerçekleştirilmelidir.
-Garanti Bankası gerekli görüldüğü durumlarda kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
-Kampanya kapsamında aylık taahhüdün yerine getirilmemesi durumunda 105 TL’lik ceza yansıyacaktır.

Nasıl Başvurulur?
444 0 333 Alo Garanti, Garanti İnternet Şubesi veya Garanti Şubeleri üzerinden kampanyaya dahil olabilirsiniz.