HABERLER

Beşiktaş Dijital Dergisi Yeni Sayısı Yayında

Beşiktaş Dijital Dergisi'nin Haziran-Temmuz sayısı App Store ve Google Play'de...

Denizbank'ın sponsorluğunda 2011 yılı Ağustos ayında Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonunu taraftalarımız ile buluşturan Kulübümüz, Ocak 2012 itibariyle de Portal Grup'un katkılarıyla android yazılımlı tablet pc'ler için uygulama geliştirerek yayına sunmuştu.

iPad ve Android yazılımlı tablet pc sahibi taraftarlarımız, hangi model ve marka olursa olsun Beşiktaş Dijital Dergisi'ni okuma fırsatı elde ederken, kulübümüz de dijital dünyada önemli bir adım attı.

Beşiktaş Dijital Dergisi'nin Haziran - Temmuz Sayısı Yayında

Beşiktaş Dijital Dergisi'nin Haziran-Temmuz 2012 sayısını dünyadaki tüm Beşiktaşlılar, App Store'dan ve Google Play'den indirerek okuyabilir...

NASIL İNDİRECEKSİNİZ?

iPad tablet pc sahibi taraftarlarımız App Store'da, Android yazılımlı tablet pc sahibi taraftarımız Google Play'de "Beşiktaş Dergi, BJK Dergi, Beşiktaş Dergisi" gibi isimlerle uygulamayı aratıp tablet pc'lerine indirerek dijital dergimize ulaşabilir.

Daha önce "Beşiktaş Dergi" uygulamasını yüklemiş olan taraftarlarımız ise, uygulamaya açıp otomatik güncellemenin yüklenmesine izin vererek dijital dergimize ulaşabilir.

Henüz Beşiktaş Dijital Dergisi ile tanışmamış olan Beşiktaşlılar, multimedya ile zenginleştirilmiş dergimizi çok beğeneceksiniz.

Not: iPad'inizden dergimizi incelemek için lütfen tıklayınız...
Android tablet pc kullanıcıları dergimizi incelemek için lütfen tıklayınız...