HABERLER

Beşiktaş Futbol A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 29 Haziran Cuma günü yapılacak.

Yönetim Kurulumuzun 08.06.2012 tarihli kararında; Sermeye Piyasası Kurulu izni doğrultusunda Şirketimizin Kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve Ana sözleşme tadili nedeniyle, A Grubu imtiyazlı pay sahipleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 29 Haziran 2012 tarihinde saat 10.30’da ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ise 29 Haziran 2012 tarihinde saat 11.00’ da, Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza C Blok Kat:4 Beşiktaş/İstanbul adresinde ekte yer alan gündemlerle toplanmasına, toplantılarda Bakanlık Komiseri bulundurulması için T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne müracaat edilmesine ve bu hususlarda gerekli tüm iş ve işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir.

Toplantılara ilişkin davet metni, gündem ve vekaletname Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerince; Türkiye genelinde yayın yapan bir yüksek tirajlı gazete ve bir mahalli gazete ile Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayınlanacak olup; ayrıca Şirketimizin web sitesinde (www.bjk.com.tr) ilan edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Uğur Gökhan Sarı
BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü


BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI
SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
A GRUBU  İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU TOPLANTI GÜNDEMİ


1.    Açılış ve Divan Teşekkülü ,
2.    Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan’a yetki verilmesi ,
3.    Sermaye Piyasası Kurulu’nun 08.06.2012 tarih ve 6214 sayılı izni doğrultusunda, Şirketin Kayıtlı Sermaye Sistemine geçilmesi ve bunun için Şirket Ana Sözleşmesi'nin 6. Sermaye maddesi ile S.P.K Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum sağlamak amacıyla, 3, 4, 8, 9, 11, 12, 13 ve18. nci maddelerinin tadil edilmesi ve daha önce yürürlükten kaldırılan 7. maddenin yerine “Kurumsal Yönetim İlkeleri” başlıklı 7. maddenin eklenmesine ilişkin tadil tasarısının oylanması.
4.    Dilek, temenniler ve kapanış.


BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI
SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
 OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ


1-    Açılış ve Divan Teşekkülü ,
2-    Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan’a yetki verilmesi ,
3-    Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 08.06.2012 tarih ve 6214 sayılı izin doğrultusunda, Şirketin Kayıtlı Sermaye Sistemine geçirilmesi ve bunun için Şirket Ana Sözleşmesi'nin 6. Sermaye maddesi ile S.P.K Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum sağlamak amacıyla, 3, 4, 8, 9, 11, 12, 13 ve18. nci maddelerinin tadil edilmesi ve daha önce yürürlükten kaldırılan 7. maddenin yerine “Kurumsal Yönetim İlkeleri” başlıklı 7. maddenin eklenmesine ilişkin tadil tasarısının oylanması.
4-    09.11.2010 tarihli Genel Kurul ile görev süreleri 2 yıl olarak belirlenen, yönetim kurulu üyeliklerinden bu süre dolmadan görevlerinden istifa eden eski Yönetim Kurulu Üyelerimizin yerine kalan sürede görev yapmak üzere TTK 315. maddesi uyarınca atanan  Cemil Cengiz Satar, Serdar Keskin, Mehmet Vedat Cem ve Şehzat Şenyurt ile  bu Yönetim Kurulu Üyelerinin istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliklerine kalan sürede görev yapmak üzere TTK’nun 315.maddesi uyarınca atanan Fikret Orman, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Yalçın Kaya Yılmaz, Berkan Gocay,  Seyit Ateş ve Metin Albayrak’ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak onaya sunulması
5-    Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi ve ücretlerinin tespiti.
6-    Dilek, temenniler ve kapanış.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. VE TİC. A.Ş.