HABERLER

07.06.2012

GÜNCEL HABERLER

Başkanımızın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi Haziran-Temmuz sayısında taraftarlarımıza ve Camiamıza seslendi:

Sevgili Beşiktaşlılar,

İçinde bulunduğumuz zor günlerden aydınlık yarınlara çıkma sürecinde sizlerin fikirlerine büyük önem verdiğimizi ve ilettiğiniz görüşlerinizin titizlikle değerlendirildiğini daha önce de vurgulamıştım. Ne mutlu ki, bu işbirliğinin ve kenetlenmenin ilk adımını, çok kısa sürede ve oldukça anlamlı bir şekilde attık. Futbol Şubemiz’in kurucusu, ilk santrforu, Türkiye’nin ilk uluslararası hakemi, daha sonra kendi adının verileceği Şeref Bey Stadı’nı kulübümüze kazandıran, birçok efsane ismi Siyah-Beyazlı renklerimize katan, kısaca hayatını Beşiktaşımız’a adayan Şeref Bey’in vefat etmeden önceki son sözü olan “Feda”, Beşiktaşlı kardeşlerimizin kulübümüze sunduğu projeyle milyonların sesi haline geldi. Dediğim gibi, bu bir ilk adım... Yine Mayıs ayında başlattığımız “Beşiktaş İçin Bir Fikrim Var” projesi ile görüyorum ki, birbirinden değerli, akıl dolu birçok görüşünüz, öneriniz ve temenniniz var. Camiamızdaki bu heyecan, birlik ve beraberlikle, Beşiktaş’ı bir kurum olarak kişilere muhtaç kalmayacağı, sistemin hakim olduğu bir noktaya taşıyacağımıza inancım her geçen gün daha çok artıyor.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, arka arkaya bize büyük mutluluklar yaşattı. Bu sezon tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kazanan basketbolcularımız, FIBA EuroChallenge Kupası Şampiyonu olarak büyük bir zafere imza attı. Yine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Willi Brankman Kupası Şampiyonu; Hentbol Takımımız da 2011-12 sezonu Türkiye Kupası ve Süper Ligi şampiyonluklarıyla sezonu tamamladı. Bu büyük başarılarda emeği geçen şube idarecilerimize, teknik ekiplerimize ve sahada sergiledikleri üstün mücadele ile müzemize kupa kazandıran sporcularımıza teşekkür ediyor, kendileri ile gurur duyduğumuzu ifade ediyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

İyisiyle, kötüsüyle futbolda da 2011-2012 sezonunu geride bıraktık. Öncelikle Tayfur Havutçu’ya bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Yönetici arkadaşlarımızla beraber futbol başta olmak üzere Beşiktaş ile ilgili uzun vadeli planlarımız mevcut. Bilindiği üzere, anlaşması devam eden futbolcularımızla görüşmeler yapıyoruz. Yeni hocamızın da göreve başlamasıyla planlarımızı acilen uygulamaya koyacağız.
Beşiktaş tarihinde hep birlikte yeni bir sayfa açtık... Kırgınlıklar ve küskünlükler geçmişte kaldı... Bugüne kadar en güzel dostluklarımızı Beşiktaş tribünlerinde kurduysak; beraber gülüp beraber ağladıysak, bundan sonra da Beşiktaşımız’ı daha ileriye taşıyacak olan en önemli güç; birlik ve beraberliğimizdir.

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı