HABERLER

Beşiktaş:62 Galatasaray:84

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, final serisinin ilk maçında karşılaştığı Galatasaray’a 84-62 mağlup oldu.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Aytaç Ercan, Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Ali Alu beşi ile başladı.
Takımımız, maçtaki ilk sayısını Kaan Dalay'la buldu. Periyotun ilk dakikalarında savunma ribauntlarını almakta zorlanan ekibimiz, hücumda Deniz Acar ve Kaan Dalay ikilisi ile skor üretti. Periyotun son bölümünde savunmada toparlanan takımımızın çabaları üstünlüğü ele geçirmeye yetmedi ve periyot 23-21 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah-beyazlılarımız, ikinci periyotta hücumda bir türlü istediği oyunu sergileyemedi. 7 sayı üretebilen ekibimiz soyunma odasına 37-28 mağlup girdi.
Üçüncü periyotta hücumda ve savunmada düşük bir performansla oynayan ekibimiz, rakibinin arka arkaya bulduğu sayılara karşılık veremeyince final periyotuna 65-42 geride girdi. Final periyotunda hücumda etkili bir görüntü çizen siyah-beyazlılarımızın bulduğu 19 sayı farkı eritmek için yeterli olmadı ve takımımız salondan 84-62 mağlup ayrıldı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Süper Lig final serisindeki rakibi Galatasaray'la ikinci maçını Çarşamba günü saat 17.00’de Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak.
Bu arada karşılaşmayı; Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi Üyemiz Levent Erdoğan, Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş tribünden takip ettiler.