HABERLER

03.06.2012

GÜNCEL HABERLER

Ece Kaya’da Şampiyon Belli Oldu

Ece Kaya Turnuvası, Ümraniye'de oynanan final maçıyla sona ererken, etkinliğe Başkanımız Fikret Orman da katıldı.

Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe; Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Mesut Urgancılar, Hukuk İşleri ve Eğitim Kurumları Komitesi Üyemiz Levent Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş katıldı.
16 derneğin katılımıyla düzenlenen İstanbul Beşiktaş Dernekleri Ece Kaya Futbol Turnuvası’nın şampiyonu 100. Yıl Derneği’ni 6-3 mağlup eden Perpa Beşiktaşlılar Derneği oldu.
Perpa Beşiktaşlılar Derneği’ne şampiyonluk kupasını takdim eden Başkanımız Fikret Orman, konuklara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Hep beraber burada olmaktan şahsım adına çok mutluyum. Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir keyif alıyorum. Yüzünüzdeki enerjiyi gördükçe daha motive oluyoruz ve güçleniyoruz. Bugün burada kupayı bir takım kazanacaktı. Şampiyon takımı kutluyorum. Netice itibariyle kazanan Beşiktaş olmuştur.”
Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte Başkanımız Fikret Orman, davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ece Kaya Futbol Turnuvası, çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı konserlerin ardından sona erdi.