HABERLER

25.05.2012

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzden Birlik Beraberlik Yemeği

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kulübümüze önemli hizmetlerde bulunmuş eski yöneticilerimizle birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Swissotel Bosphorus’da düzenlenen yemekte; Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, yönetim kurulu eski üyelerimiz, divan kurulu eski başkanlarımız, divan kurulu üyelerimiz ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal yer aldı. Davete katılamayan; eski başkanımız Yıldırım Demirören, eski ikinci başkanımız Hasan Arat, eski asbaşkanımız Numan Ceyhan ve yönetim kurulu eski üyemiz ve milli futbolcu Nazmi Bilge teşekkür mesajı gönderdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, davetlilerle tek tek ilgilenerek fikir alışverişinde bulundu. Sinevizyon gösterisinin ardından davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Bugün Beşiktaş’ın problemlerinden bahsetmek istemiyorum. Sorunlarımız olabilir ama bu sorunların hiçbiri Beşiktaşımız’dan büyük değil. Kimsenin endişesi olmasın. Biraz zorlanacağız belki ama en kısa sürede kulübümüzü layık olduğu çizgiye getireceğiz. Kapımız herkese açık. Beşiktaş’ın menfaatleri için birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Sizler, bu camia için zaman ve para harcadınız. Gelin fikirlerinizi söyleyin. Bunu yaparsanız Beşiktaş’ın büyüklüğünü herkese göstermiş oluruz. Beşiktaş’a sahip çıkmanızı arzu ediyorum. Amacımız camiaya hizmet etmek. Belki yanlışlarımız da olacaktır ama ne yapacaksak Beşiktaş’ın menfaatleri için yapacağız.”