HABERLER

Beşiktaş:83 K.D.Ç. Karabükspor:66

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play-Off yarı final ilk maçında K.D.Ç. Karabükspor’u 83-66 mağlup etti.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Deniz Acar, Bülent Yılmaz, Cem Gezinci, Ali Alu ve Kaan Dalay beşi ile başladı.
Oyuna tempolu başlayan ekibimiz, pota altından bulduğu basketlerle skor üstünlüğünü eline geçirdi. Periyotun sonuna doğru toparlanan rakibine karşı iyi savunma yapan siyah-beyazlılarımız, ilk periyotu 22-16 önde tamamladı. İkinci periyotta Deniz Acar ve Kaan Dalay ikilisi ile sayı üretmeyi sürdüren siyah-beyazlılarımız, savunmada da üstün bir oyun ortaya koyarak ilk yarıyı 41-32 galip tamamladı.
Üçüncü periyotta savunmaya çekilen takımımız, hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Savunma ve hücum ribaundlarında yüksek yüzdeyle oynayan siyah-beyazlılarımız, final periyotuna 67-48 önde girdi. Son periyotta oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren ekibimiz, rahat bir oyun ortaya koyarak salondan 83-66 galip ayrıldı.
Seride durumu 2-0’a getiren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, yarın K.D.Ç. Karabükspor ile Play-Off yarı final ikinci maçına çıkacak. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 15.00’da başlayacak. Takımımız, ikinci maçtan da galip ayrılması durumunda, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-Off finali oynamaya hak kazanacak.