HABERLER

24.05.2012

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız, Kemal Dürüst'ü Ziyaret Etti

Başkanımız Fikret Orman, KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst'ü makamında ziyaret etti.

Bakan Kemal Dürüst, Başkanımız Fikret Orman’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Orman: KKTC bizim ikinci yuvamız

Ziyarette konuşan Başkanımız Fikret Orman, KKTC’de bulunmaktan her zaman büyük mutluluk duyduğunu, KKTC’yi ikinci yuvaları olarak gördüklerini dile getirdi. KKTC ile özellikle Türkiye’nin üç büyük kulübü olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin çeşitli spor branşlarında işbirliği yapması için her türlü teklife açık olduklarını söyleyen Orman, yapılacak olan önemli bir organizasyona diğer kulüplerle de görüşerek destek verebileceklerini belirtti. KKTC’de Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak yatırım yapmayı da arzuladıklarını söyleyen Başkanımız Fikret Orman, Bakan Dürüst’e işbirliğine açık olduklarını açıkladı.

Dürüst: Çok memnun olduk

Ziyarette söz alan KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst de, Başkanımız Fikret Orman’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin de bir Beşiktaşlı olarak Fikret Orman’ın KKTC’de olmasından çok memnun olduğunu söyledi.

Türkiye’nin ilk kurulan spor kulübü olan Beşiktaşımız’ın KKTC'de yapmayı düşündüğü projelere destek verebileceklerini söyleyen Bakan Dürüst, Başkanımız'ın KKTC sporu için düşünce ve projelerinden büyük bir heyecan duyduklarını ifade etti.
Başkanımız ziyarette Kemal Dürüst'e isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.