HABERLER

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

Başkanımız Fikret Orman, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı:

Ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olan Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sağlamasını dilerim.

Köklü tarihi ile Türk sporunda ayrı bir yere sahip olan Beşiktaşımız da engelli sporuna verdiği destek ile kendine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir ve getirmektedir. Büyük kulüpler içerisinde Engelliler Şubesi açan ilk kulüp yine Beşiktaşımız olmuştur.

Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü engelli vatandaşlarımızın oluşturduğu gerçeğinden yola çıkarak, onların hayata daha kuvvetli tutunması için her bireye ve kuruma görevler düştüğünün bilincindeyiz.

Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan Beşiktaş JK, engelli sporcularımızın yurt içinde ve yurt dışındaki şampiyonalarda elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır.

Geçen yıl Andre Vergauwen Kupası'nda, bu yıl ise Willi Brinkmann Kupası'nda Avrupa Şampiyonu olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, engelli vatandaşlarımıza büyük moral vermiş ve hem ülkemize hem de Camiamıza gurur yaşatmıştır.

Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın 'Engelliler Haftası'nı en derin sevgi ve saygılarımla kutlarım.

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı