HABERLER

08.05.2012

HENTBOL

'İnandık ve Kazandık'

Hentbol Takımımızın şampiyonluğunun mimarı antrenörümüz Müfit Arın ve oyuncularımız şampiyonluğu değerlendirdi.

Şampiyonluk sevincinin ardından internet sitemize konuşan antrenörümüz Müfit Arın karşılaşmanın çok zorlu geçtiğini belirterek şunları söyledi: 
“Çok zor bir maç oldu. Taktik olarak söylenecek hiçbir şey yok. Bu akşam daha çok inanan daha çok isteyen takım bizdik. Bir an bile hedefimizden vazgeçmedik ve şampiyon olduk. Şampiyonluğu bütün sezon boyunca göstermiş olduğumuz performansla hak ettik. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Camiamıza ve taraftarlarımıza mutlu bir gün yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”
 
Bülent Erkol: “Çok Mutluyuz”
Beklediklerinden zor bir maç olduğunu dile getiren oyuncumuz Bülent Erkol, “Oyunu hiç bırakmadık. Şampiyon olacağımıza inanıyorduk ve bunu başardık. Rakip takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar. Taraftarlarımız muhteşemdi. Maçın başından sonuna kadar hep bize destek oldular. Onların desteği en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Sezonu iki kupayla tamamladık, camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Ramazan Döne: “Zevkli Maç Oldu”
Zorluk derecesi yüksek bir maçın ardından şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Ramazan Döne, “Söyleyecek fazla söz yok. Açıkçası bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. Rakibimiz, maçın son saniyelerine kadar şampiyonluğa ortak oldu. Son dakikada yaşadığım heyecanı anlatamam. Salondaki taraftarlarımıza ve ekran başında bizi izleyenlere seyir zevki yüksek bir mücadele izlettirdiğimizi düşünüyorum. Zevkli bir maç oldu ve sonunda biz kazandık. Şampiyonluk camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun.”