HABERLER

06.05.2012

HENTBOL

Beşiktaş:27 Bş. Bld. Ankaraspor:25

Hentbol Takımımız, Büyükşehir Belediye Ankaraspor'u 27-25 yenerek final serisinde durumu 1-1 yaptı.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Viktor Ladyko, Ramazan Döne, Ercan Aşıkğlu ve Tolga Özbahar yedisi ile başladı.
Oyunun ilk bölümünde Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ikilisiyle gol arayan siyah-beyazlılarımız, rakibinin sert savunmasını geçmekte zorlandı ve ilk 10 dakikada 4 gol bulabildi. İlerleyen dakikalarda Vladimir Zelic’in de hücuma katkısıyla üst üste goller bulan ekibimiz, bir ara farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Savunmada disiplinli bir oyun anlayışıyla mücadele eden takımımız, rakibine öne geçme izni vermedi ve ilk yarı 13-12 üstünlüğümüzle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısı karşılıklı gollerle başladı. Oyuna tutunmaya çalışan rakibine Tolga Özbahar ve Viktor Ladyko’nun golleriyle karşılık veren siyah-beyazlılarımız, 10 dakikalık bölümde 7 gol üretti. Karşılaşmanın son 10 dakikasına 25-22 önde giren ekibimiz, her geçen dakika oyundaki hakimiyetini arttırdı. Savunmadaki başarılı oyunuyla konuk ekibe farkı kapatma izni vermeyen takımımız, salondan 27-25 galip ayrılarak seride durumu 1-1’e getirdi.
Maçtaki en skorer oyuncumuz 9 golle Viktor Ladyko olurken onu 8 golle Ramazan Döne ve 7 golle Tolga Özbahar takip etti.
Karşılaşmayı; Sayman – Mali İşler Komitesi Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay ve Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan tribünden takip etti.
Hentbol Takımımız, 8 Mayıs Salı günü Süper Lig finali 3. maçında Bş. Bld. Ankaraspor ile karşılaşacak. Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 19.30’da başlayacak.