HABERLER

30.04.2012

BASKETBOL

Şampiyon Beşiktaş Milangaz İstanbul'da Coşkuyla Karşılandı

EuroChallenge Kupası Şampiyonu Beşiktaş Milangaz'ı taraftarlarımız coşkulu tezahüratlarla karşıladı.

EuroChallenge Kupası'nda Şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, Budapeşte'den Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a ulaştı.

Havalimanında takımımızı bekleyen taraftarlarımız 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratlarıyla ve marşlarla Avrupa Şampiyonluğumuzun sevincini yaşadı. Takımımızı meşalelerle ve coşkuyla karşılayan taraftarlarımız Başantrenörümüz Ergin Ataman ve oyuncularımıza övgü dolu sözler sarf etti.

Başantrenörümüz Ergin Ataman, "Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun. İlk günden beri bunu hedeflemiştik. İstanbul'a kupayla geldik. Bunun gururunu yaşıyoruz. Kalpleri bizim için atan herkese teşekkür ediyorum. Çok daha büyük kupaları Beşiktaş'a getirmek istiyoruz. Türkiye'de basketbol çok iyi yerlerde, en iyi liglerden biriyiz. Bir türlü kupa gelmiyordu ama bu şanssızlığı kırdık, bunun da devamı gelecektir" diye konuştu.

Başarılı oyuncumuz Serhat Çetin de tüm takım arkadaşlarını bu başarıdan ötürü tebrik ettiğini dile getirdi ve "Başından beri finali istediğimizi gösterdik ve kupaya uzandık. Emek veren herkese çok teşekkürler" diye konuştu.