HABERLER

Beşiktaş:66 CS Meaux:61

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Willi Brinkman Kupası ikinci maçında CS Meaux'u 66-61 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarımız mücadeleye Aytaç Ercan, Cafer Yumuk, Bülent Yılmaz, Yasin Cırgaoğlu, Cem Gezginci beşiyle başladı.

Karşılaşma Aytaç Ercan'ın sayısıyla başladı. Birinci periyotta etkili bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, mücadelenin ilk çeyreğini 17-9 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk basketi rakibimizden geldi. Bu çeyrekte tutuk bir oyun sergileyen takımımız, rakibimizin öne geçmesine engel olamadı. İkinci periyot, CS Meaux'un 31-34 üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin 3. çeyreği takımımız adına Aytaç Ercan'ın kaydettiği sayıyla başladı. 3. çeyreğin son 4 dakikasına ekibimiz, 43-40 önde girdi. Bu çeyreği etkili bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, 50-47'lik skorla galip tamamladı.

Maçın son periyodu Cem Gezginci'nin basketiyle başladı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, mücadelenin son 3 dakikasını 61-53'lük skorla önde geçirdi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 66-61 galip tamamladı.

Siyah-beyazlılarımız'ın en skorer oyuncusu 29 sayıyla Cem Gezginci olurken, onu 19 sayıyla Aytaç Ercan ve 7 sayıyla Bülent Yılmaz takip etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Willi Brinkman Kupası üçüncü maçında bugün A.S.S Stefano ile karşı karşıya gelecek.