HABERLER

27.04.2012

HENTBOL

Hentbol Takımımız Şampiyonluğa Koşuyor

Hentbol Takımımız, Süper Lig finalinde Bş.Bld. Ankaraspor ile Şampiyonluk için karşılaşacak. İlk maç 2 Mayıs'ta Ankara'da.

Başarıdan başarıya koşan Hentbol Takımımız, Türkiye Kupası’ndan sonra Süper Lig şampiyonluğuna da çok yakın.Takımımız normal sezonda rakibini İstanbul'daki maçta 22-18 ve deplasmandaki mücadelede de 27-23 mağlup etmişti.
 
Hentbol Süper Ligi’nin normal sezonunu lider olarak tamamlayan Hentbol Takımımız, Final Four yarı final serisinde Maliye Milli Piyango’yu ilk maçta deplasmanda 28-24 ve 2. maçta da İstanbul'da 34-23 yenerek 2-0'lık seri sonucu finale yükseldi.
Siyah-beyazlılarımız, Hentbol Süper Lig finalinde ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak. 2 galibiyete ulaşan ekibin şampiyon olacağı final serisinin ilk maçı, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda oynanacak.
 
Finale çıkma başarısı gösteren Hentbol Takımımız’ın başarılı oyuncusu İbrahim Demir, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
Finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyen tecrübeli oyuncumuz İbrahim Demir, “Sene başından itibaren bizim amacımız şampiyon olmaktı. Bu hedefimize çok yaklaştık. Türkiye Kupası’nı kazandık, şimdi sıra lig şampiyonluğunda. Finalde Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız. İlk maçımız deplasmanda, bu maçı alıp daha sonra da kendi sahamızda kazanarak taraftarımızla birlikte şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Artık sezon sonu yaklaştıkça yorgunluk artıyor. Yeni yönetimimize ve taraftarımıza bir kupa daha hediye etmek istiyoruz. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.