HABERLER

26.04.2012

HENTBOL

Hentbol Takımımız Finalde

Hentbol Takımımız, Süper Lig Final Four yarı final maçında karşılaştığı M. Milli Piyango’yu 32-23 yenerek finale kaldı.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Vladimir Zelic, Şenol Boyar, Ramazan Döne, Bülent Erkol ve Valeri Parshkov yedisi ile başladı.
Maçın ilk golünü Şenol Boyar ile bulan ekibimiz, savunmada dirençli bir görüntü çizdi ve uzun süre rakibine gol izni vermedi. Konuk ekibin skora denge getirme girişimlerine Oğuzhan Büyük ve Şenol Boyar ikilisinin golleriyle karşılık veren siyah-beyazlılarımız, devrenin son dakikalarında tempoyu arttırdı ve soyunma odasına 16-13 önde girdi.
İkinci yarıya baskılı başlayan takımımız, arka arkaya bulduğu gollerle farkı açtı. Rakibinin direncini kıran ve oyunun kontrolünü tamamen ele geçiren siyah-beyazlılarımız, son dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydu ve salondan 32-23 galip ayrıldı.
Hentbol Süper Ligi Final Four yarı final turunda Maliye Milli Piyango’yu eleyen Hentbol Takımımız, finalde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılarımız, ilk maçı 2 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda oynayacak.
Hentbol Takımımız’ın Final Four yarı final maçını; Kartal Yuvaları Komitesi Üyemiz Metin Albayrak, Tesisler Komitesi Üyemiz Berkan Gocay, Basketbol Komitesi Üyemiz Abdullah Sözer ve Amatör Şubeler Komitesi Üyemiz Erdal Karacan tribünden takip ettiler.