HABERLER

Willi Brankman Kupası’na Doğru

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Willi Brinkman Kupası’nda mücadele edecek.

Euroleague 1 Kupası Play-off turunda 4. olarak Willi Brinkman Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 26 Nisan Perşembe günü kupa maçlarının oynanacağı İtalya’nın Rieti kentine hareket edecek.
2 grupta toplam 8 takımın şampiyonluk yarışı vereceği kupada siyah-beyazlılarımız; İspanya’dan Las Palmas, Fransa’dan CS Meaux ve İtalya'dan Banca Marche takımları ile aynı grupta yer alacak. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, grubunu ilk 2 sıra içinde bitirmeyi başardığı takdirde yarı final oynamaya hak kazanacak.
Takımımızın grup maçları programı (TSİ) şöyle:
 
27 Nisan Cuma
16.45 Beşiktaş – Las Palmas
21.15 Beşiktaş  Cs Meaux
28 Nisan Cumartesi
12.45 Beşiktaş – Banca Marche
 
‘Kupayla Dönmek İstiyoruz’
27 Nisan'da başlayacak olan Willi Brinkmann Kupası'nda mücadele edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız'ın başarılı antrenörü Mehmet Önüt, ilk kez yer alacakları bu organizasyonda başarılı işlere imza atmak istediklerini söyledi.Başarılı antrenörümüz Önüt internet sitemize şunları söyledi: “ Avrupa’da dereceler elde etmiş takımların yer alacağı bir turnuvada oynayacağız. Önemli oyuncuları bulunan kaliteli takımlara karşı, biz de geçmiş tecrübelerimizden faydalanarak güzel sonuçlar elde edeceğiz. Müzemizde bulunmayan bir kupayı İstanbul’a getirmek istiyoruz. Hırslıyız ve istekliyiz. İnanıyorum ki kupa bizimle birlikte gelecek.”